2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 92 پست
دقیقا من همیشه گفتم خدایا من از چشمام بیشتر به تو اعتماد دارم اگه میخوای بچه ای بدی که فوش و لعنت پش ...

دقیقا الان داداش من دنیا نمی اومد بهتر از دنیا اومدنشه فقط باعث زجر 

الان بز ی چی بگم خاله من ب شدت بچه میخواس ۴ بار سقط کرد اخراش میگ ب خدا میگفته خوب و بد باید بهم بچه بدی  بعد چندسال بچه دار شد ولی طلاق گرف اون لچه الاخون والاخونه الان حتی مادرشو نمیبینه همش تقصیر پدرشه 

ولی گاهی اوقات ما خیلی چیزا نمیدونیم شاید حکمتی بود بچه دار نمیشد 

الان حالم ازدواج کرد ولی هر روز جوش و عصه بچشو میخوره میگ با اینکه شوهر فعلیم عالیه اما اصلا حس خوشبختی نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه خیلی باعث افتخارش منم دو تا دارم بیاد کاپهای طلاییمو بدم بهش اضافه کنه به کمد افتخاراتش 😂🖐️ 

چند روز پیش دکتر زنان بودم دقیقا عین حرفی که زد و میگم 👈 تا سالهای قبل میگفتن حاملگی باید زیر ۳۵ سال باشه اما چند سال که ازدواجها سن بالا هست و کلی مراجع بارداری اول بالای چهل سال داریم 

فامیل کم غقلتون تخصصش از کجا گرفت که تشخیص داد ۲۷ دیگه ته خط ؟! 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
و منی ک ۳۰ سالمه و همچنان بچه نمیخوام مادر و مادرشوهرم دهنمو سرویس کردن ولی من نمیخوااااام اقا

همسر منم دوست نداره حالا نمیدونم برا من میگه یا واقعا نمیخواد 

دقیقا الان داداش من دنیا نمی اومد بهتر از دنیا اومدنشه فقط باعث زجر الان بز ی چی بگم خاله من ب شدت ب ...

دقیقا منم گفتم هروقت صلاحه مطمئنم به موقعش اتفاق میوفته

اره بچش 11سالشه😐😂

بابا این دیگه هول بوده به بقیه چه ربطی داره ، تازه به نظر من هنوز زوده بچه بیاد دردسراشم میاد ، باز اگر دوست داری و نوشتی که توی اقدامی که ایشالله خدا بهت بده 

اون احمق رو هم آدم حساب نکن ، تنها دستاوردش همون بچه است

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ی خوب داشتن افتخاره اما این داره به زاییدنش افتخار میکنه که حیوونا هم بلدن بزان توهم حتما جواب ندادی پرو شده فک میکنه با این حرفا تورو میچزونه

از این به بعد این حرفارو زد توهم جواب بده بگو من تو شرایط تو بودم بچه دوم نمیاوردم بچه رو باید زمانی بیاری که بتونی همه چی براش فراهم کنی وگرنه که مردم فرت و فرت بچه میاوردن

از این حرفا بزن ک دهنشو ببنده دیگه

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.

بچه آوردن حماقته وقتی بچه میاری همش حسرت بخوره همش به حاضر محدودیت افسوس بخوره شب و روز به زمون و زمان به خاطر وجود داشتنش تو این دنیای افتضاح فحش بده به چه دردی میخوره 

تو این زمونه اصلا نباید بچه دار شد حتی اگه پولدار باشی باز هم توایران پر از محدودیت هست برای بچه ها مخصوصا دخترا 

همسر منم دوست نداره حالا نمیدونم برا من میگه یا واقعا نمیخواد

اخه بچه مسئولیتش زیاده 

وقت نمیمونه برات از زندگی میفته ادم 

حالا هزینش به کنار 

یعنی تو فکر یه موجودی رو به دنیا میاری ، و ۹۰ درصد زندگیتو گاها ۱۰۰ درصدشو باید وقف اون کنی 

دیگه از آرامش اعصاب تو خونه ، سفر های یهویی تا ۲ شب بیرون موندن ، شب های دو نفره و عاشقانه خبری نیست

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
2810