2777
2789

سلام فردا صبح میخام برم محضر برای طلاق باللخزه دلمو به دریا زدم

وقت دادگاه نگرفتم میخایم توافقی طلاق بگیریم میریم محضر و مهزیه رو میبخشم 

فقط اینکه پدرم ضامن وام ازدواجش شده و قبلا تهدید کرده که وام رو نمیده به حرف خانواده اش هم هیچ اعتباری نیست 

چیکار کنم اگر مهریه رو بخشیدم و وام رو پرداخت نکرد چی؟!

تازه بیست سالمه ولی خیلی میترسم

هر توهین بی احترامی و بی ائتنایی که بگین دیدم کتک خوردم غرورمو زیر پا گذاشتم به خانواده ام بی احترامی کرد هیچ خرجی بهم نمیده و همه جا پر کزده که من پول پرستم در صورتی که کمک مالی هم بهش کردم بشدت دروغگوعه و رفیق باز بود بیشتر افراد خانوادش جدا شدن و نصل دیگه اعتیاد دارن خودش فقط سیگار میکشه اما جدیدا شک کردک بهش ناگهان تغییر میکنه اخلاقش انگار مودی هست 

یک ماه دیگه عروسیمه جهازم مثل اینه دق جلوی چشممه و هرکی میپرسه پس کی عروسی میکنید دلم میخاد همونجا بشینم وزار بزنم 

بشدت دلم پره و خسته شدم بخاطرش عمل کردم  هرتغییری کردم هرکاری کردم که دوستک داشته باشه از خودم گذشتم اما به چشمش نمیاد 

حالا هم بزور جواب تلفنمو میده و حاضر نمیشه منو ببینه 

من هم گفتم فردا بریم وطلاق بگیریم 

هم انگار راحت شدم هم انگار دارم دییوونه میشم از غصه 

هیچ پناهی ندارم تک و تنها 

خانواده و خودش ادم هایی ان که درمورد افرادی گه ازشون طلاق میگیرن شایعه پراکنی میکنن و دوبه هم زن اند بخاطر این هم میترسم از اسیب هاشون 

نمیدونم چیکار کنم تمها امیدم خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید