2777
2789
عنوان

قیمت رحم اجاره ای الان چنده و چه خرج هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 140 پست
كجا ميگن؟ تازه اين بنده خدا شهرستان بود ، خودمون تهران هستيم.كسي ك ندارع بهتره كلا سراغ اين داستانا ...

منم شهرستانم. خانم هایی ک روستا هستن دیدم با این مبلغ قبول میکنن. اطلاعی ندارم تازه شروع کردم میپرسم 

200 یا 300 یا حالا هرچقد رحم اجاره میشه درسته؟؟ هرماه هم ی مبلغی بابت خورد و خوراک. پول آزمایش و سون ...

اطرافیانت کسی نمیشناسی خب بهتره اونجوری 

یا نمیخوایین متوجه بشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس 200 یا 300 ملیون مگه بابت همین نیست؟؟

شاید مثال درستی نباشه ولی رحم جایگزین مثل اجازه خونه میمونه.شما مبلغی بابت ودیعه میدید و بعد مبلغ ماهیانه بابت اجاره.خانمی که باردار میشه شرایط متفاوتی پیدا میکنه.

البته اینم بگم مبلغ اولیه رو یکجا پرداخت نمیکنید.طبق قرارداد پیش میرید.فکر کنم توی ۳ یا ۴ قسط پرداخت میشه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
منم شهرستانم. خانم هایی ک روستا هستن دیدم با این مبلغ قبول میکنن. اطلاعی ندارم تازه شروع کردم میپرسم

هر چقدر بدي كمه. تيكه وجودشو داره ميده.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
شاید مثال درستی نباشه ولی رحم جایگزین مثل اجازه خونه میمونه.شما مبلغی بابت ودیعه میدید و بعد مبلغ ما ...

درسته عزیزم. هرماه 10 ملیون بدیم بابت خورد و خوراک هست یا خورد خوراک بازم جدا هست؟؟ هزینه انتقال رحم زیاده؟؟ 

دختر عموم پارسال ۳۰۰ به خود خانم دادن

ماهانه ۷ تومن خورد و خوراک

البته گوشت و مرغ و تنقلات و خیلی چیزا رو خودشون میدادن 

هزینه دکتر و سونو و زایمان با دختر عموم بود

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
همکار منم بخاطر سن بالاش دنبال رحم اجاره ای بود فکر کنم دستمزد اون خانم و هزینه دکتر و سونو و آزمایش ...

رحم میخوام انتقال بدن ی سری کارا باید انجام بدن هزینش زیاده؟؟ بیماری زمینه ای دارم مشکلی نداره تو انتقال؟ 

دختر عموم پارسال ۳۰۰ به خود خانم دادنماهانه ۷ تومن خورد و خوراکالبته گوشت و مرغ و تنقلات و خیلی چیزا ...

7تومن مگه واسه خورد و خوراک نیست پس چرا دوباره خودشون هم میگرفتن؟؟ 

رحم میخوام انتقال بدن ی سری کارا باید انجام بدن هزینش زیاده؟؟ بیماری زمینه ای دارم مشکلی نداره تو ان ...

من خیلی در جریان همکارم نیستم رفت از جای ما 

ولی فقط می‌دونم که تخمک هم از خودش نبود اونو جدا خرید از مرکز ناباروری

2810