2777
2789
عنوان

لک قرمز روی دسن

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
عب نداره همون چیزای ک میدونی رو بگو 🥲

به من گفتش که تا مدت 40 روز باید یه دمنوش هایی رو بخورم و گرمی زیاد بخورم گفت کبدم چرب شده و کلیه هام عفونت کرده باید انتی بیوتیک طبیعی بخورم

و گفت که دم کرده آویشن و گل ختمی و اینا بخورم .. 

اسمش خانوم کاموسیه اگه میخوای شمارش بهت بدم ؟ 

تبلیغ نمیکنما😂 واقعا خانومه متخصصه و مشاوره رایگان میده مشکلتو میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرار بود فردا برم دکترا اینجا توی کیلینیکه ینی نمیدونم تخصصش چیه بتظرت چیزی میفهمه؟خیلی میترسم چیز خ ...

هیچ چیز خاصی نیس نترس عزیزم بعضی اوقات تو هر سنی بدن به یه ماده غذایی که قبلا بارها خوردی و چیزیت هم نشده یهو واکنش و آلرژی نشون میده مطمعنم علت ساده ای داره که از شنیدنش خنده ت میگیره . ولی آزمایش ندادن و با ترس زندگی کردن چیزیت هم نباشه دور از جون مبتلا میشی

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍
به من گفتش که تا مدت 40 روز باید یه دمنوش هایی رو بخورم و گرمی زیاد بخورم گفت کبدم چرب شده و کلیه ها ...

خداکنه بره منم بد اینا برطرف شه

من ۲ روزه اب ابلیمو میخورم روزی دوبار از اونم میتونه باشه؟😐😭🤣ب همچی شک کردم دگ

بده شمارشو مرسی❤️

هیچ چیز خاصی نیس نترس عزیزم بعضی اوقات تو هر سنی بدن به یه ماده غذایی که قبلا بارها خوردی و چیزیت هم ...

نمیدونم ک خیلی میترسم الان ی هفتس بخاطر ک خارش بدن از کبد چربه اینا خوندم فکرم درگیره انگاری همس منتظرم یچیم بشه بیا سری گوگل حساس شدم نسبت ب خودم

خداکنه بره منم بد اینا برطرف شهمن ۲ روزه اب ابلیمو میخورم روزی دوبار از اونم میتونه باشه؟😐😭🤣ب همچ ...

انشالله که مشکل خاصی نیست گلم 😘 خودتو نگران نکن 

چشم اینم شمارشون 09171490263 اسمشون خانم کاموسیه و میتونی تو روبیکا بهش پیام بدی