2777
2789
عنوان

شوهر سابقم دوست دخترش رو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 22 پست

برای ازدواج دوم خیلی دقت کن،،مخصوصا‍ً وقتی بچه داری.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخاد ایندفعه اول دوست بشم با یکی بعد ازدواج،متفر شدم از ازدواج سنتی

ن اشتباه نکن چون زن و مطلقه هستی طمع ورشون میداره کثافطا ازدواج دوم اصلا با دوستی نمیشه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما احتمالا منتظر اون بودی الان برات شده تیر خلاص

منتظرش نبودم ولی تا وقتی اون مجرد بود منم به ازدواج فکر نمیکردم مجرد بود هم با همین دختره بود 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
2805

ایندفعهباچشم باز انتخاب کن...حق داری تنهایی برازنده خدا هست...با یکی که قدرت رو بدونه ولیاقتت رو داشته باشه ازدواج کن...به اولین موردی که اومد صرف اینکه اون آقا ازدواج کرده و شما هنوز مجردی بله نگو...با دقت انتخاب کن ...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
دوست دخترش ھم تحفہ ای ھست حالا یا نہ آقا شغلش چیہ

نه تحفه ایی نیست،دخترم میگه صورتش پر جوشه،یه بار خودم دیدم قد خیلی کوتاه و لاغر،شغلش رو نمیگم ولی وضع مالیش خوبه ،دو روز دیگه بچه بیاره،ارث دختر من کم میشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بچه پیش کیه؟ جنسیتش چیه

پیش خودم، دختره

نه تحفه ایی نیست،دخترم میگه صورتش پر جوشه،یه بار خودم دیدم قد خیلی کوتاه و لاغر،شغلش رو نمیگم ولی وض ...

حق داری.  جدایی با بچه باعث میشه هیچ وقت نشه کامل کنده بشی . دو روز دیگه موقع ازدواج بچه باید با همین زنه با خواستگار رو به رو بشی . یه زخمی میشه که هیچ وقت بسته نمیشه