2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرمو لوس کردیم دختر خودم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 63 پست

وای اسی تو رو خدا ول کن شما مسئول اون بچه نیستی باید فقط کمک های کوچیک کنی اینجوری ادامه بدی بچه ت تا ابد روحش بیمار میشه تو رو خدا ول کن 

پدر و مادر منم همینطور کاش یکم به فکر بچه ی خودشون بودن منکه نبخشیدمشون 

اسی اصلا به هیچ عنوان اینکارو نکن

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

این حسو گرفتم که دارن ازتون سو استفاده میکنن

چه لزومی داشته خواهزچر شوهرت به شما زنگ بزنه بگه ناراحت شده خب خودش تغیر دکور میداد دیگه

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرشوهرت دیگه نباید زنگ میزد میگفت دیانا دیده اینجوری گفته

باید بجاش یادبده هرچی دید نخاد 

ازمامانای اینحوری خاهشمندم ب بچشون اول یاد بدن هرچی دیدن نخاد تابرن کلگی کنن بجه شما فلان چیزداره یا کرده بچمون میخاد

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

بچه خودت مهمتره عوض کردن تم اتاق دیانا هم وظیفه شما نیس خرج اضافیه حتما اگ چندسال دیگه بخوای دخترتو شوهر بدی باید بگردی یکی عین دومادت برا دیاناهم پیدا کنی تا ی حدی کمک کن ن جوری ک وظیفه ات شه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

کاملا داری اشتباه میکنی

مهربونی خوبه اما به اندازه،دختر شما باید بدونه هیچ کس از اون عزیز تر نیست برای شما و پدرش

منم تو بچگی یه دختر دایی داشتم که پدر و مادرش جدا شده بودند و با ما زندگی می‌کرد مامانم توجه زیادی بهش داشت که حتی الان با ۳۴ سال سن یه سری چیزها رو فراموش نکردم و هربار به مامانم بابت اون رفتارش گله میکنم

اینم بگم که سالهاست که مامانم اون بچه رو ندیده یعنی اون همه خوبی فراموش شد به راحتی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مادرش آرایشگره میفهمی؟ینی بچه حمایت مالی نیاز نداره.خواهر شوهره داره شما رو تیغ میزنه بوسیله بچش.اینقد خرجش کردید شده وظیفه.طوری که طلبکارانه گفته بچه منم میخواد😅😅😅چه ساده اید بخدا

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

لطفا ب دخترتون هم شما هم شوهرتون بگید ک تورو بیشتراز هرکسی دوس داریم 

اون دختر هم گناه داره ولی تربیتش ب عهده مادرشه و چجوری روش شده زنگ بزنه و اعتراض کنه

لطفا محبتتون بهش رو کمتر نکنید ولی اولویتتون دختر خودتون باشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
باید بجاش یادبده هرچی دید نخاد ازمامانای اینحوری خاهشمندم ب بچشون اول یاد بدن هرچی دیدن نخاد تابرن ک ...

بچه به نظرم عادت کرده هر چی طرف مقابل داره باید اونم داشته باشه که خب خیلی اشتباهه 

مقصر خواهر شوهره هم هست اونم باید توی یه سری چیزا دخترشو توجیه کنه که این حرفا یا کارا اشتباهه 

کاملا داری اشتباه میکنیمهربونی خوبه اما به اندازه،دختر شما باید بدونه هیچ کس از اون عزیز تر نیست برا ...

کاش بفهمن و کاش مهربونیشونو خرج انسانهای اشتباه نکنن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

محبت بیش از حد میشه وظیفه 

این که مامانش زنگ زده حتما توقع داره برین اتاق اونم درست کنین، 

در ضمن اولویتت بچه خودت باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شاید خیلیا با نظرم مخالف باشن ولی شما وظیفتون نیس زیاد به اون رسیدگی کنین توقع بیشتر و بیشتر میشه و به جایی میرسه که خواهرشوهرتون زنگ بزنه بگه دخترم اتاق دخترون رو دیده ناراحت شده ینی توقع همچین کاری برای بچه ش رو هم داره

بچه به نظرم عادت کرده هر چی طرف مقابل داره باید اونم داشته باشه که خب خیلی اشتباهه مقصر خواهر شوهره ...

کدوم خواهر شوهری بدش میاد که دستش تو جیب داداشه هم باشه😅

خواهرشوهرت دیگه نباید زنگ میزد میگفت دیانا دیده اینجوری گفته

اره منم احساس کردم پر توقع شدن 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

2810