2777
2789
عنوان

با هم خوابگاهیم دعوام شده بیایین بگید کی مقصره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست
واسه همین میگه تمیز نکردی که زود زود همه کارا رو بکنی یه برنامه بنویس کارا رو دقیق مشخص کن هر کی هم ...

اره بهترین روش همینه برنامه بنویسیم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اتاق‌ها رو تمیز نمیکنن نیروهای خدماتیتمیز کردن اتاق با خودمونهخب ما چون با هم راحتیم دیگه ظرف منو او ...

کار اشتباهی میکنید 

هرکی ظرف خودش هر کی غذای خودش

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازشون جدا بشو، منظورم اینه که فقط برا خودت ناهار آمادت کن، ظرفای خودت رو بشور و... فقط جارو کردن اتا ...

آخه فقط همین یه نفر نیست

شیش نفریم تو اتاق

خب همه با هم راحتیم ظرف منو اون و غذای منو اون نداره

بخوام از همه جدا شم یه جوریه

فکر کنم بهترین راه همین باشه برنامه بنویسیم نوبتی کنیم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیخود قهر کرده بعضیا زورگوعناما بگو برنانه بنویسن بزنید دیوار و نوبتی باشه. هر هفته پنج شنبه یه نفر ...

اره این برنامه‌ی خوبیه

همینکارو میکنم امروز بهشون میگم برنامه مینویسم

2805
ببین کاملا درکت میکنم چون وقتی خودمون نگرانیم که کار رو خوب انجام بدیم ولی طرف مقابل درکی از این قضی ...

اره همینکارو میکنم

ممنون از نظرت 

ما کلا تقسیم کار نداریمگاهی هرکدوممون یه کاری میکنهولی به نظرم مشکل همینه باید تقسیم کار کنیم مشخص ش ...

من گاهی میرفتم خوابگاه پیش دوستام

اونا هر کدوم برا خودشون غذا میپختن

یه کاغذ زده بودن به دیوار مثلا شنبه فلانی جارو بزنه، بیساری آشغال رو بذاره بیرون

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

کار اشتباهی میکنید هرکی ظرف خودش هر کی غذای خودش

خب دیگه اینجوری شده گذشته

الان هم یکی بگه جدا کنیم یه جوری میشه 

انگار که بخواد کلا خودشو از بچه‌های اتاق جدا کنه

چیکارس که تو اتاق برا ۵ نفرتون امر و نهی میکنه؟🤨اگه زور میگه حس قلدری برش داشته خوب کردی دفعه بعد ق ...

انصافا خودش هم کار میکنه

ولی نمیدونم چرا قفلی زده رو من بیشتر از همه به من گیر میده تو کار نمیکنی درصورتی که منم تو همون حد و حدود بقیه کار می‌کنم 

من گاهی میرفتم خوابگاه پیش دوستاماونا هر کدوم برا خودشون غذا میپختنیه کاغذ زده بودن به دیوار مثلا شن ...

ما هم باید همینکارو کنیم اگه از اول برنامه داشتیم این مشکلات پیش نمیومد

خب دیگه اینجوری شده گذشتهالان هم یکی بگه جدا کنیم یه جوری میشه انگار که بخواد کلا خودشو از بچه‌های ا ...

نه نمیشه 

مثلا تو بگو از این به بعد بهتره ک هر کسی ظرف خودشو بشوره و غذای خودشو درست کنه 

اینجوری به کسی فشار نمیاد 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
انصافا خودش هم کار میکنهولی نمیدونم چرا قفلی زده رو من بیشتر از همه به من گیر میده تو کار نمیکنی درص ...

ببین قشنگ وظایفت رو انجام بده خوب و درست

اگه با این حال بازم خواست حرف بزنه فقط ب تو گیر بده حسابی از خجالتش در بیا فک نکنه زرنگه

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
نه نمیشه مثلا تو بگو از این به بعد بهتره ک هر کسی ظرف خودشو بشوره و غذای خودشو درست کنه اینجوری به ک ...

میخوام بگم برنامه بنویسن به همین روال خودمون پیش بریم ولی با برنامه و نوبیت

نه نرو. بزار اون بیاد معذرت بخاد. یا دوستات واسطه میشن. ما هم دانشجویی یکی از اینا داشتیم جد گرفته بودش مدیریت اتاقو میکرد

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا