2777
2789
عنوان

دختره بهم گفت شوماهم افغانستانی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 3090 بازدید | 199 پست
افغان ها هزاره هاشون با ما فرق دارن فقط بقیشون شبیه خودمونن تازه افغانستان قبلا جزء ایران بوده که جد ...

هیچوقت اونا از ما نبودن

ماکی مثل اونا هستیم

وحشی هستن سوای خوباشون البته و اینکه چهره هاشون و کله هاشون فرق داره

خدایی نگو از ما بودن🤦🤦

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

یه پسر افغانیه افتاده بود دنبالم میگفت شماره ام را بدهم می گیری همشهری 😐

😂😂😂😂😂😂😂😂

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیدونست سوار کدوم خط بشه دلم سوخت

بالا مترو خطارو زده دیگه 

جواب هرکیم میدی سنگین و جدی حرف بزن بعد سوالش بفهمه نباید صمیمی بشه افغانیام همشون چش بادومی نیستن پشتونا شبیه ایرانیان اونا از لهجه شون معلومه افغانین

مترو ادم عجیب غریب زیاد داره مترو تهرانم که پر افغانی الکی با مردم صمیمی نشو

اینقدرم نگید افغانها از ما بودن 

نبودن و نیستن و نخواهند بود والا😐 فقط بدلیل عوامل محیطی کشورامون کنار همه و یکسری از فرهنگ هاشون از ما یاد گرفتن ، 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
چرا از خدام باشه اینارو خدا جدا از یه خاک دیگه ساخته ؟؟دوس دارم مثل همشهری های خودم باشم تو نمیخاد ب ...

الان که فک میکنم راس میگیا قیافت  اصلا امکان نداره در حد تورکای فوق العاده خوشگل باشه 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

یه پسر افغانیه افتاده بود دنبالم میگفت شماره ام را بدهم می گیری همشهری 😐

باید طوری میزدیش که راهش و گم کنه

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

والا تباه اونیه که عقل ندارع اینهمه درس خوندین افغانستان جزئی از ایران بوده که چندین ساله جدا شده نس ...

یه زمانی بخشی از ایران بوده 

حالا دیگه نیست 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

2810