2777
2789
عنوان

دختره بهم گفت شوماهم افغانستانی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 199 پست
من بخاطر ذات کثیفشون میگم و ب همین دلیل چهرشون هم ناخوداگاه برامون زشت میشه

قبول دارم که ادمه خوبو بد همه جا هست

ولی خداروشکر من تا الان هرچی افغانستانی به پستم خورده خوب بودن

الان یسری ایرانی برن خارج یسری کارا بکنن درسته اونو به همه مردم ایران نسبت بدن؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه باهاشون حرف نزن ک انگ افغانی بودن بهت بزننچشاتو هم سایه و ارایش کن ک قشتگ بشه کسی نگه شبهی

نه من مشکلی تو چهره ام نیست واقعا دلیلی برای آرایش کردن وجودنداره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اتفاقا از افغانی تباه تر نداریم در ضمن شما هم خارجی حساب می‌آید دیگه😂

والا تباه اونیه که عقل ندارع 

اینهمه درس خوندین افغانستان جزئی از ایران بوده که چندین ساله جدا شده 

نسل های ایران تو افغانستانه 

افغانستان نسل خاصی نداشته 

تو این یکسال اینقد اینا راحت ادم کشتن بعضیاشونم راحت از مرز خارج شدن بعد ایرانیا اگه خلاقی کردن مجاز ...

اصلا منظور به ادمایی که غیر قانونی وارده کشور میشن نیست

بله اونا باید هرچه سریع تر برگردونن کشورشون

قبول دارم که ادمه خوبو بد همه جا هستولی خداروشکر من تا الان هرچی افغانستانی به پستم خورده خوب بودنال ...

ولی اونا کل کشور ایرانو برداشتن یکی دوتا نیستن ک بگیم اره اشکال نداره

برن گمشن ک نمیشن هم 

تو کشورمون دارن از امکانات استفاده میکنن و خودمونو هم دارن میکشن

خدایا سپاسگزارم  
والا تباه بعضی آدمای کوته فکر هستن

بستگی داره کوته فکر رو چی تعبیر کنی مثلا بنظر من اینکه میگی افغانیا تباه نیستن کوته فکریه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
ولی اونا کل کشور ایرانو برداشتن یکی دوتا نیستن ک بگیم اره اشکال ندارهبرن گمشن ک نمیشن هم تو کشورمون ...

خب منم میگم 

موافقم صد درصد که اونایی که غیرقانونی وارده ایران شدن باید برگردن به کشورشون هرچه سریع تر

ولی کلی نگاه کلی داشتن برحسب نژاد قشنگ نیست

والا تباه اونیه که عقل ندارع اینهمه درس خوندین افغانستان جزئی از ایران بوده که چندین ساله جدا شده نس ...

فکنم این کاربر اصالتا افغانستانی هست چون دقیقا حرفای افغان هارو میزنه

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اصلا منظور به ادمایی که غیر قانونی وارده کشور میشن نیستبله اونا باید هرچه سریع تر برگردونن کشورشون

تو کشورمون جایی برای افغانی نیست  اصلا هم قابل مقایسه نیست ک تمدن و مردم ایران و با اففانستان مقایسهذمیکنید ایرانیا هر کجای دنیا رفتن همشون کلی سرمایه بردن یا نخبه هستن افغانیا میان اینجا برای تجاوز و قتل خواهشا الکی طرفداریشون نکن اینقدی ک افغانیا تو این یکی دوسال ادم کشتن و تجاوز کردن ک اندازه ی ۵۰ سال ایران پرونده درست کردن

خب منم میگم موافقم صد درصد که اونایی که غیرقانونی وارده ایران شدن باید برگردن به کشورشون هرچه سریع ت ...

منم بعضیاشونو دیدم ک بدبختن و فقط کار میکنن 

ولی اینکه هر روز دارن ادم کشی میکنن باید ب همشون فحش بدی و همش برن از اینجا 

بالاخره هرکس پشت مردم کشور خودشه

خدایا سپاسگزارم  
2810