2777
2789
عنوان

دختره بهم گفت شوماهم افغانستانی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 199 پست
افغان ها هزاره هاشون با ما فرق دارن فقط بقیشون شبیه خودمونن تازه افغانستان قبلا جزء ایران بوده که جد ...

خودتون هم میگید جدا شدن پس چیزی ک جدا شده تمومه مصر پاکستان همه جا مال ایران بود باید بگیم اونا هم ایرانی هستن 

دقیقا من تو این ی مورد بشدد نژاد پرست هستم☺️

نژاد پرست بودن خوب نیست ولی خدا وکیلی تو این مورد نژادمون پرستیدن داره 

حرف حق هم تلخه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابشون نده من اگه ببینم جواب نمی‌دم اون اگه ادب داشت بهت نمی‌گفت افغان هستی

دقیقا منم ببینمشون راهمو کلا تعقیر میدم چه برسه هم کلامی 

از ادب معاشرتم که چیزی سرشون نمیشه 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

کاش من شبیه تورکا بودم 

مخصوصا تورکای ترکیه 

کاش

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

تو شهرت اصلا کجاست انقد با غیرتی اسم خاک و شهرت بگو

هرات 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

هیچوقت اونا از ما نبودنماکی مثل اونا هستیموحشی هستن سوای خوباشون البته و اینکه چهره هاشون و کله هاشو ...

بله از ما بودن زبان هر دو ملت هم فارسی هست

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
😂😂😂😂😂چرا هنوز زنده ایییییی؟؟چرا خودتو ننداختی جلو کامیون؟؟؟

به مامانم گفتم یعنی چی همشهری؟ اومد دلداریم بده گفت نه منظورش این نبوده تو افغانی هستی گفته من تهرانی م 😂

تورک های خوشگل😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین منم جای تو بودم اگه یکی میگفت  شبیه تورکایی  فک میکردم طرف داره مسخرم میکنه 

فک کن به یکی بگی شبیه هانده ارچلی 

معلومه ناراحت میشه  

نژاد پرست بودن خوب نیست ولی خدا وکیلی تو این مورد نژادمون پرستیدن داره حرف حق هم تلخه

منم منظورم همینه نژاد پرست در صورتی خوب نیست ک یکی ازت کمک میخواد چون مال کشور خودت نیست کمکش نکنی ن اینکه ما یبار کمک کردیم اینا انقد بی چشم رو هستن اومدن تو کشورمون کلی تجاوز قتل و دزدی مرتکب شدن

افغانیا واسه دفاع خودشون فقط بلدن بگن ی زمانی جز ایزان بودن اویزون بودنم ی حدی داره🤣

اینم سیاستشونه برا اینکه اینجا تلپ بشن از منابع ایران بخورن بچه هاشون تو راحتی بفرستن مدرسه بعد که خرشون از پل گذشت میرن خارج فهش مردم ایران میدن هزار تاشون تا حالا اینستا دیدم 

2810