2777
2789
عنوان

میلیاردرهای همسترباز

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خوبه این سود کرد الان گرون شده🤣🤣🤣🤣

ولی استارتر احساس میکنم خودتم یکی از همونایی که زخم خوردی از همستر و هنوزم جاش درد میکنه که بعد دو سه ماه نتونستی فراموش کنی!!!

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

حالا بعد چند ماه یادت افتاده؟

یا خودت زخم خورده ای یا چون یکی از آشناهات که بازی میکرده حالا ضایع شده تو خوشحال شدی 😂😂

این همه توهین و فلان درک نمیکنم🚶

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
ولی استارتر احساس میکنم خودتم یکی از همونایی که زخم خوردی از همستر و هنوزم جاش درد میکنه که بعد دو س ...

نه.من خودم سه شیفت دارم کار میکنم.کارخونه میرم

حالا بعد چند ماه یادت افتاده؟یا خودت زخم خورده ای یا چون یکی از آشناهات که بازی میکرده حالا ضایع شده ...

دومی ولی خوشحال نشدم.ولی دیگه خودشو قایم میکنه ازم

برای بعضیا واقعا خندیدن و مسخره کردن داره خورده نگیرید به استاتر

باور کنید من رفتم یه جای اداره ای یارو اصلا کار ارباب رجوع براش مهم نبود اصلا ملتو به باد هوا حساب نمیکرد همینجور میچرخید و انگشت میزد به بازی همستر 

خیر سرش رییس بود باهاش حرفم میزدن جواب نمیداد

یه خانمی که پول با بدبختی درمیاره انقد که بسته میخرید و بازی میکرد من کفرم میگرفت هرچی هم میگفتیم نکن چیزی تهش نیست گوش نمیکرد 

درسته پول لامصب و نیاز اینکارو میکنه ولی عقل هم خوب چیزیه

2810