2777
2789
عنوان

میلیاردرهای همسترباز

685 بازدید | 82 پست

سلام به همه اونایی که همستر بازی کردن و توی فکراشون سوار مرسدس بنز۲۰۲۴شدن و توی ویلاهای شمالشون جوج زدنو برنامه تون برای تعطیلات کریسمس چیه!؟ یه نقشه جهان بذارین جلوتون فکر کنید الان مادرید لندن پاریس میلان هستین.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر شما گوشاتون مخملیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حوصله این چیزا رو ندارم اصلن تلگرام هم نداشتم بخدا  ولی شما این جور نگو مردم گرفتار هستن دنبال روزنه امید و راحتی .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

2805
من که خداروشکر بازی نمیکردم میدونستم دروغهولی دیگه انقد توهینم درست نیس

اسی منظورش با انثال دخترخاله منه که نشیتن با شوهرش بازی کردن عوض اینکه برن دنبال کار بگردن و مفت نخورن خونه خالم

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
ی سرچ بزن.صحبتم با میلیاردهای همستریه.

من کلا بازی نکردم چون خیلی درگیر تر از این حرف‌ها هستم ولی واقعا آرزو میکردم یه پول درست و حسابی به کاربرهاش بده.  خوشحال شدن از اینکه دیگران به چیزی که میخواستن نرسیدن چیز قشنگی نیست 

من که از همون اولم باور نداشتم همستر رو اصلاً کدوم منطقی باور میکنه یه ربات تلگرامی بهت پول اونم پول نجومی بده؟ من که حتی تلگرام هم نداشتم و ندارم ولی خب کاش یکمی ملایم تر صحبت میکردید گلم بهرحال اینم یه موج زودگذر بود که اومد و گذشت

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اسی منظورش با انثال دخترخاله منه که نشیتن با شوهرش بازی کردن عوض اینکه برن دنبال کار بگردن و مفت نخو ...

این همه بازی کردن حالا چقد نصیبشون شد

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

2810