2777
2789
عنوان

چرا هر چی سرچ میکنی تو نت میزنه سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 32 پست
ببین بریلاووس اسپرین میخوره واسه قلبس دوسال اونا رقیق میکنن خون ممکن مال اون باشه

دلیلش خونریزی در لوله گوارشی هست

ولی این خونریزی میتونه دلایل مختلف داشته باشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه روز اخه کم خون که برا مردا توجیحی نداره

نهایت زخم معده یا زخم اثنی عشره ببین کی بهت گفتم

جواب آندوسکوپیش چرا اینقدر دیر میاد؟ احتمالا نمونه برداری کرده و بررسی نوع زخم طول میکشه. ولی نمای داخل معده رو قطعا باید همون موقع بهتون بگه مثلا زخم تو معده شه یا تو اثنی عشر.اینا همه ش مال زخم هست.خوب میشه نگران نباش

2805
خدا کنه نفست حق باشه انشاالله

کاملا میدونم چون برادرم چند ماه درگیر همینا بود

زخم اثنی عشر داشت و زخمش عصبی بود چون یه مشکل مالی براش پیش اومده بود  البته تک وتوکی سیگار هم میکشه که دکتر گفت سیگار خیلی بده و میتونه علت بیماریش باشه

مدفوع سیاه یعنی وجود خون یا اهن مکمل اهن مصرف میکنن

نه ولی اونروز که اونجوری شده بود رفته بود خارج شهر  به غذا دسترسی نداشته بود یعالمه خرما خورده بود که اومد گفت حالم بده

نه ولی اونروز که اونجوری شده بود رفته بود خارج شهر به غذا دسترسی نداشته بود یعالمه خرما خورده بود ک ...

این مدفوع تیره یک بار بوده ؟

آخه نوشته سابقا خونریزی داخلی در گوارش داشتن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

این مدفوع تیره یک بار بوده ؟آخه نوشته سابقا خونریزی داخلی در گوارش داشتن

این انگلیسی بود ترجمه ش کردم برای همین شاید لغت درستی انتخاب نکرده با عرض معذرت مدفوعش عادی بود فرمش فقط سیاه بود

ولی دستگاه گوارش فوقانی مشکلی نداشته احتمالا نمونه برداری بدای تشخیصHپیلوری بودهحالا گفته روده هاش چ ...

نه هیچ وفت مشکل روده نداشته  دفعش نرمال نه فقط سه روز بود تموم شد برای اطمینان بعد اون سه روز ازمایش خون مخفی تو مدفوع داد منفی بود

2810