2777
2789
عنوان

می‌خوام پیامش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 30 پست
چقدر بد بجز شکاک بودنش چی اذیتت میکرد

همین شکاک بودنش درست حرف نزدش بام وقتایی که من ناراحت بودم اون قهر میکرد و من با وجود ناراحتی خودم باید حال اونو خوب میکردم تهشم من مقصر بودم خیلی اتفاقا افتاد من کل احساساتمو از دست دادم اینقدر اذیت شدم

اره پسرا بعد ۳.۴ ماه یهویی هوایی میشن فیلشون یاد هندستون میکنه ولی خب اگ قبل از این تایم پیام داده ی ...

طرف فردا و پس فردا و یه هفته بعد و یک ماه بعد همینجور تا ۵ ماه بعد مدام برگرده و درخستشو تکرار کنه و همش استوریتو سین بزنه فازش چیه؟

😘Thanks GOD 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین شکاک بودنش درست حرف نزدش بام وقتایی که من ناراحت بودم اون قهر میکرد و من با وجود ناراحتی خودم ب ...

اره میفهممت ادم ب مرور دلسرد میشه

حالاهم طبیعی حس و حالت ، یکم بذار بگذره واست عادی میشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

2805
طرف فردا و پس فردا و یه هفته بعد و یک ماه بعد همینجور تا ۵ ماه بعد مدام برگرده و درخستشو تکرار کنه و ...

دوستت داره ظاهرا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

دوستت داره ظاهرا

ن نداره

چون درخاستشو رد کردم فوت اقوام درجه یکمو بهم تسلیت نگفت

چون دیت رو نرفتم برگشت گفت قراره با رفیقت ( ک حسود و دشمن خونیمه) بیشتر اشنا شم

نمیدونم از کجا بفهمم اونا الان باهمن یا نه!!؟

😘Thanks GOD 
ن ندارهچون درخاستشو رد کردم فوت اقوام درجه یکمو بهم تسلیت نگفتچون دیت رو نرفتم برگشت گفت قراره با رف ...

عزیزم مشخصه ازت ناراحته و میخواد حرصتو درمیاره 

وگرنه ادم اگ از یکی بدش بیاد هم تسلیت میگه بهش

اینکه دقیقا دست گذاشته رو دشمن خونیت هم کاملا ضایعه میخواد حرصتو در بیاره یجورایی کینه داره

ممکنه هم باهاش باشه فقطططط واسه حرص تورو در اوردن بعید میدونم حسی باشه بینشون

کینه داره یعنی ازم بدش میاد؟پس چرا همش پیگیره؟

نه ازت بدش نمیاد منم از عشق سابقم کینه دارم ولی وقتی میبینمش قلبم پر میزنه هر روز پیامای قبلیمونو میخونم 

پیگیریش هم بخاطر اینکه ک میخواد از کارات سر دربیاره درکل درگیرته

میخام استوری بزارم با مفهوم اینکه رل زدمنظرت چیه؟

نه ولش کن برات مهم نباشه تهش میره دوجا پشت سرت حرف میزنه اره فلانی خراب بود امارشو دارم

خنجر بی محلی تیز تر از شمشیره

اره راست میگیبگم نامزد کردم چی؟

بگو خاستگار دارم تو فکرشم میخوام قبول کنم یکم امار الکی هم بده مثلا بگو اسم و فامیلش علیرضا حیدریه تو بانک ملت کار میکنه این چرت و پرتو

بگو خاستگار دارم تو فکرشم میخوام قبول کنم یکم امار الکی هم بده مثلا بگو اسم و فامیلش علیرضا حیدریه ت ...

وای😅😅😅

خب واقعا هم خاستگار دارم هم پیشنهادای دیگ

دروغ چرا ، راستشو میگم

😘Thanks GOD 
2810