2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 182 پست
بعد از نیمه شب شرعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله بعد از نیمه شب شرعی و بهترین وقت خوندن یک ساعت قبل از اذان صبح حتی اگر یک شب نتونستید بخونید قضاش رو میتونید فردا تا ۱۲ ظهر بجا بیارید اما چون چله خست بهتره قضا نشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اره خوبه ازشون بپرسید اگر قبول کردن بعد بدید اگر نه میتونید در امامزاده ای یا به شکل بسته های کوچیک ...

اونجوری که اصلا روم نمیشه.......همون نونوایی بهتره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما نائب چلع حق شناس میشین؟

کی میخواید چله بگیرید؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
بدون چله زیارت عاشورانمازشب فقط شفع و وتر بخونم کمه؟ ممنونم التماس دعا💗

خیر کم نیست هر چیزی برای خداوند ارزش داره تا مدتی که بیافتید روی روال اینجور بخونید بعدا سعی کنید ۱۱! رکعت معجزه اش رو میبینید حاجت روا باشید

بله بعد از نیمه شب شرعی و بهترین وقت خوندن یک ساعت قبل از اذان صبح حتی اگر یک شب نتونستید بخونید قضا ...

من12شب تازه از سرکار میام خونه..................بخونم و بخابم بنظرت

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
خیر کم نیست هر چیزی برای خداوند ارزش داره تا مدتی که بیافتید روی روال اینجور بخونید بعدا سعی کنید ۱۱ ...

ممنونم التماس دعا💗💗

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
تو تاپیک ها بخون نوشتم گلببین بهتره بسپاری به ی اشنا یا یکی از اعضای خانواده و جواست باشه کسی جز یک ...

چه قرصی

من بلد نیستم قرص بخورم

فروش قرص آزاد هست؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
خوشبحالتون................سالهاست خدا جوابمو نداده..............................دلم خوشحالی از ته دل ...

ان شاءالله به حق حضرت زهرا حاجت روا باشید

بار دیگه این چله رو همراه نماز شب امتحان کنید

مطمن باشید جواب میگیرید

از نماز شب بگسد

بنده مدتی نماز شب میخوندم و بعدش حاجت روایی ها و ارامش زیادی در زندگی داشتم و خواب خوب و عجیبی دیدم بعد از قطع این نماز زندگی روی ناخوشی بهم نشون داد

ان شاءالله حاجت روا باشید

ان شاءالله به حق حضرت زهرا حاجت روا باشیدبار دیگه این چله رو همراه نماز شب امتحان کنیدمطمن باشید جوا ...

چله زیارت عاشورا؟؟؟؟همراه نماز شب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه میگن چله اینا نگیرید چون عدد داره موکل داره و سنگینی موندم والا چیکار کنم

عدد و موکل و این چیزها برای دعانویسان و گناهکاران هست 

این چله علل و معلول های ماورایی داره حقیقت رو میگم اما به دو دلیل

دلیل اوا بخاطر قدرت معنوی و بار الهی این چله شیطان سعی میکنه شمارو منصرف کنه از خوندن

دلیل دوم چشم بصیرت شما باز میشه و سلوک معنوی پیدا میکنید 

حال و توان روحی ندارم یکی بجای من دعا کنه این چند روز باقی مونده مزایده موفقی داشته باشیم دهنمون سرو ...

ان شاءالله به امید خدا و به حق پهلوی شکسته مادر حضرت زهرا حاجت روا باشید عزیز

2810