2777
2789

دلم خونه  ناراحتی استرس بغض گریه همه چی این چند روز کشیدم لطفا برای سلامتی بچه هام دعا کنید فردا میرم دکتر لطفا دعا کنید بگه هیچیشون نیست 

یا فاطمه الزهرا تا الان برامون مادری کردی از این به بعد هم برای خودم و بچه هام مادری کن میدونم خدا خیلی دوستت داره  

آخ نمیدونین چقدر دلم گرفته حاظر بودم خودم مریض شم ولی بچه هام نه خدایا انشاالله هرکی مریض تو خونش هست شفا بگیره هر کی هر حاجت خیری داره برآورده بشه انشاالله هیچ کس دلش غم نداشته باشه انشاالله که همه از ته دل امروز رو با خبر خوب و خوشی بگذرونن  خدایا خودت به دل من مادر نگاهی بنداز دلم پر از غصه هست برای هرکس که اومد تاپیک یا نیومد و گذری حتی رد شد یه صلوات و حمد و آیة‌الکرسی خوندم خدا دل شما و ما رو شاد کنه به حق محمد و علی 

یک دنیا از همتون ممنون 

خواهر ندارم میام اینجا خیلی احساس راحتی میکنم چون همتون رو خواهرای خودم حساب میکنم که میتونم باهاشون مشورت کنم یا درد دل کنم 

مادر و پدرم  و خودم و شوهرم هم بیمار هستیم اگه میشه دعامون  کنید زود خوب بشیم یه دنیا ممنون

عزیزدلم  تاپیکام بخون مسکل منم دخترمه اشکم درومد خوندم متنتو بحق ابروی حضرت زهرا مشلت حل بشه بچه هات ساللللم باشن توروخدا برای سلامتی دخترم بادلشکستت دعاااا کن

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم تاپیکام بخون مسکل منم دخترمه اشکم درومد خوندم متنتو بحق ابروی حضرت زهرا مشلت حل بشه بچه هات ...

به حق فاطمه و به حق علی انشاالله بچت خوب بشه و دلت شاد بشه ممنون خواهر گلم 

عزیزدلم تاپیکام بخون مسکل منم دخترمه اشکم درومد خوندم متنتو بحق ابروی حضرت زهرا مشلت حل بشه بچه هات ...

قربون دلت برم خواهر انشاالله که دخترت سلامت باشه انشاالله دیگه ناراحتی نکشی فقط خودتو دخترت خنده روی لباتون باشه توکل به خدا کن عزیزم خدا بزرگه انشاالله همه چی خوب میشه

دستتون درد نکنه ممنون خواهری کردید انشاالله به حق محمد و علی  دلتون شاد شاد بشه

خدایا خودت کمکمون کن خودت دلمونو شاد کن فدای عظمت و بزرگیت بشم ممنون که اینقدر بنده هات مهربونن خدایا زندگیشون رو پر از سلامتی و شادی و پر رزق و روزی کن  الهی آمین