2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 180 پست
سلام عزیز نه هر کس دوست داشت میتونست بگیره معرفی چله های مجرب بود

به هر حال سبب خیر شدی عزیزمن ان شاالله چله نمازشب برمیدارم🥰 

الهی عاقبت بخیر بشی💚

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر حال سبب خیر شدی عزیزمن ان شاالله چله نمازشب برمیدارم🥰 الهی عاقبت بخیر بشی💚

سلام عزیز ان شاءاللع موفق و حاجت روا باشید همیشه

اگر کسیو میشناسید تگ کنید تا استفاده کنن 🍀

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

سلامنماز شب خیلی خوبه 😍

سلام گل عالیه🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805
به هر حال سبب خیر شدی عزیزمن ان شاالله چله نمازشب برمیدارم🥰 الهی عاقبت بخیر بشی💚

بسیار عالی  😍✨️

لطفا برای ما هم بعد نماز شب ،

دعای خیر کنید 🌸 تشکر 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام عزیز ان شاءاللع موفق و حاجت روا باشید همیشهاگر کسیو میشناسید تگ کنید تا استفاده کنن 🍀

مممنونم عزیزم💚

@بادمجان_گندیده    

بسیار عالی 😍✨️ لطفا برای ما هم بعد نماز شب ،دعای خیر کنید 🌸 تشکر

به روی چشم مهربون💚🥰

به روی چشم مهربون💚🥰

چشمتون پر فروغ خواهر ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
عزیزم شما نائب چلع حق شناس میشین؟

عزیز بهتره یکی از اعضای خانواده باشه یا اشنا که به محضی شما زیارت خوندید ایشون نمازو بخونن بینش وقفه نیافته و حواستون باشه فقط یک نفر بگید به کسی دیگه نگید چله میگیرید

شرط اولش انجام واجبات و ترک محرماته چجوری میشه هم در اجتماع باشیم و هم ترک محرمات به صورت مطلق داشته ...

سلام و وقت بخیر 

ان شاءالله که موفق و حاجت روا باشید 

بله سخته ولی برای رسیدن به هر قسمت خوبی باید سختی هایی رو هم تحمل کرد پیشنهاد من به کسانی که میخواهند این چله بگیرن بهتره در این ۴۰ روز زیاد بیرون نرن 

اگر هم کار واجب هست سعی کنند خود را کنترل و کمتر صحبت کنن به هر حال وقتی انسان بخواهد کاری انجام دهد از پسش بر میاید

توکل به خدا کنید و شروع کنید

ببینید این چله باید با جون و دل انجام بشه و بخاطر قوانین خاصش که خودتون باید رعایت کنید ممکنه اون نا ...

عزیزم اگه اون تایم که عذرشرعی داریم فقط نماز رو بسپاریم به کسی که یکی درمیون میخونه نمازشو میشه؟ یا حتما باید اون شخص کسی باشه که همه چیو رعایت میکنه؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
2810