2777
2789

سلام وقتتون بخیر دوستان
لطفا فقط کسانی به این نوع تاپیک علاقه دارن و اعتقاد دارن بمونن و بخونن و کسانی علاقمند نیستن تاپیک رو ترک کنند تا بقیه  خواهرانی که نیاز دارن استفاده کنن از موضوعات 😊 اگر مفید بود نفری یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان و حاجت بنده بفرستید🌿🌷

خواهران گل دعاها و نذر هایی خدمتتون میگم برای من به شخصه حتی حاجت هایی به صلاحم نبود اتفاق افتاد

اول از همه یادتون باشه خداوند و رضایت خدا رو در اولویت دعاهاو نیاز هاتون قرار بدید و توکل و توسل کامل به خدا داشته باشید و بعد برای اینکه زودتر به نتیجه برسید اهلبیت رو واسطه درگاه خداوند قرار بدید بدونید تا خداوند نخواهد هیچ کاری انجام نمیگیرد

اولین کاری که انجام دادم و خیلی در آرامش روح و روان و نورانیت و زندگیم تاثیر گذار بود یک آرامش شدید در زندگی داشتم ( نماز شب ) این نماز معجزه گره مخصوصا اگر ۴۰ شب مداوم پشت سر هم خونده بشه صددرصد خدا یه درهای نعمتی به روتون باز میکنه

۲_ چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس
در پست بعدی طریقه خواندن و قوانینش رو میگذرام
این چله با وجود اینکه سخت هست و قوانین خاصی داره اما حاجت های محال روا میکنه البته حتی اگر یک خلل کوچیک در خواندن و قوانینش ایجاد بشه جواب نمیگیرد و چله خراب میشه پس حواستون باشه حتما در صورتی جواب میگیرید که کامل تمام قوانینش رو رعایت کنید و مطمن باشد اگر محال ترین حاجت ممکن داشته باشید با این چله درست میشه و در گاهی اوقات ( چشم بصیرت باز میشه)
اگر سوالی و مشکلی در نحوه خواندنش دارید بپرسید جواب میدم

۳_ نذر صلوات و دعای ناد علی به نیت اهلبیت

۴_ نذر ایت الکرسی (تعداد بالای ۵۰ تا ) برای (حضرت ابوالفضل العباس ) به نیت حاجتتون

۵_ نذر نمک به نیت حضرت زهرا ، مخصوصا الان که در ایام فاطمیه هستید روز شهادت حضرت زهرا دو رکعت نماز استغاثه بخونید و بعد ۱۰ بسته نمک نذر کنید و بعد حاجت روایی بین مردم پخش کنید

۶_  نذر ۴۰ شهید ( اسم ۴۰ شهید رو بنویسید و روزی ۱۰۰ صلوات به نیت شهید اونروز ) (خیلی جوابگو هست شهدا رو واسطه قرار دادن در درگاه خدا برای حاجت )

کلام آخر : این تجربه شخصی بنده بود ک هر موقع به شدت به خدا ایمان داشتم و مطمن بودم که حاجت میگیرم صددرصد حاجت گرفتم و بدونید و مطمن باشید اگر تمام این کارهارو برای تقرب الهی انجام بدید تضمین میکنم که زندگی جدیدی رقم خواهید زد بدونید خداوند در راس همه این جهان قرار داره و هیچکس بجز خدا نمیتونه زندگی شمارو تغییر بده و اهلبیت واسطه هستن که برای شما در درگاه خدا دعا کنن تا زودتر به نتیجه برسید
حتما اینو به خاطر بسپارید

و اگر انجام دادید و حاجت گرفتید دعا برای من یادتون نره

هر سوالی داشتید بپرسید
موفق باشید

تاکید آخر : فقط دوستانی به این نوع تاپیک قرار دارند بمونند

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نماز شب چطوری باید بخونیم؟

طریقه خوندش رو دقیق میتونید توی گوگل ببینید
برای اینکه عادت کنید میتونید چند شب اول دو رکعت شفع و بعد وتر رو بخونید

2805
سلام مرسی 🌹 چله ی حق شناس رو خودتون خوندین یا نایب گرفتین؟

سلام خواهر عزیز خواهش میکنم
دو روش هست
روش اول میتونید جلوگیری کنید با قرص برای اون تایم
روش دوم اگر روش اوا نمیشه و نمیخواید
میتونید فقط به یک نفر از خانواده که اهل نماز باشه و بخونه بسپارید خودتون دعاهارو بخونید و نائب نمازتون رو 

40 شهید؟ چقدر جالب من اصلا تا حالا چنین چیزی رو نشنیده بودم.تو گوگل بزنم لیست شهید پیدا کنم؟

بله زیاد ازش نمیگن ولی بشدت حاجت میده و یه هدیه از طرف شهدا داره
صبر کنید الان اسم ۴۰ شهید براتون تو پست بعد میزارم
فقط حمایت کنید چون تایم ظهر خلوته بقیه هم تاپیک ببینن استفاده کنن🍀

2810