2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 178 پست
ببینید این چله باید با جون و دل انجام بشه و بخاطر قوانین خاصش که خودتون باید رعایت کنید ممکنه اون نا ...

آره فکر کنم همینه نایب نمیتونه مثل خودمون باشه، مرسی🌹

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بابت تاپیک عالی و مفیدتون😍برای ظهور مولامون آقا امام زمان و همچنین حاجت شما صلوات فرستادم

خواهش میکنم عزیزم حاجت روا بشید ان شاءالله😍

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

آره فکر کنم همینه نایب نمیتونه مثل خودمون باشه، مرسی🌹

خواهش میکنم
خیلی تاکید شده که این چله توسط خودتون گرفته بشه حتما قوانینش رو تو اینترنت نگاه کنید 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2805
خواهش میکنم عزیزم حاجت روا بشید ان شاءالله😍

سپاس❤

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
@afsooonnn

سلام

تشکر خواهر مهربونم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
عزیزم شرمنده البتهبی زحمت میتونید دوستان مذهبی که میشناسید اینجا تگ کنیدهر کار میکنم نمیشه

چشم خواهرم 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
عزیزم شرمنده البتهبی زحمت میتونید دوستان مذهبی که میشناسید اینجا تگ کنیدهر کار میکنم نمیشه

سلام خواهرا

@مائده6525221    

@mamanyasnajoooooon    

@bashe00    

@13681371msh    

@adambarfii    

@mahboubeh71    

2810