سلام وقتتون بخیر دوستان
لطفا فقط کسانی به این نوع تاپیک علاقه دارن و اعتقاد دارن بمونن و بخونن و کسانی علاقمند نیستن تاپیک رو ترک کنند تا بقیه خواهرانی که نیاز دارن استفاده کنن از موضوعات 😊 اگر مفید بود نفری یه صلوات برای ظهور آقا امام زمان و حاجت بنده بفرستید🌿🌷
خواهران گل دعاها و نذر هایی خدمتتون میگم برای من به شخصه حتی حاجت هایی به صلاحم نبود اتفاق افتاد
اول از همه یادتون باشه خداوند و رضایت خدا رو در اولویت دعاهاو نیاز هاتون قرار بدید و توکل و توسل کامل به خدا داشته باشید و بعد برای اینکه زودتر به نتیجه برسید اهلبیت رو واسطه درگاه خداوند قرار بدید بدونید تا خداوند نخواهد هیچ کاری انجام نمیگیرد
اولین کاری که انجام دادم و خیلی در آرامش روح و روان و نورانیت و زندگیم تاثیر گذار بود یک آرامش شدید در زندگی داشتم ( نماز شب ) این نماز معجزه گره مخصوصا اگر ۴۰ شب مداوم پشت سر هم خونده بشه صددرصد خدا یه درهای نعمتی به روتون باز میکنه
۲_ چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس
در پست بعدی طریقه خواندن و قوانینش رو میگذرام
این چله با وجود اینکه سخت هست و قوانین خاصی داره اما حاجت های محال روا میکنه البته حتی اگر یک خلل کوچیک در خواندن و قوانینش ایجاد بشه جواب نمیگیرد و چله خراب میشه پس حواستون باشه حتما در صورتی جواب میگیرید که کامل تمام قوانینش رو رعایت کنید و مطمن باشد اگر محال ترین حاجت ممکن داشته باشید با این چله درست میشه و در گاهی اوقات ( چشم بصیرت باز میشه)
اگر سوالی و مشکلی در نحوه خواندنش دارید بپرسید جواب میدم
۳_ نذر صلوات و دعای ناد علی به نیت اهلبیت
۴_ نذر ایت الکرسی (تعداد بالای ۵۰ تا ) برای (حضرت ابوالفضل العباس ) به نیت حاجتتون
۵_ نذر نمک به نیت حضرت زهرا ، مخصوصا الان که در ایام فاطمیه هستید روز شهادت حضرت زهرا دو رکعت نماز استغاثه بخونید و بعد ۱۰ بسته نمک نذر کنید و بعد حاجت روایی بین مردم پخش کنید
۶_ نذر ۴۰ شهید ( اسم ۴۰ شهید رو بنویسید و روزی ۱۰۰ صلوات به نیت شهید اونروز ) (خیلی جوابگو هست شهدا رو واسطه قرار دادن در درگاه خدا برای حاجت )
کلام آخر : این تجربه شخصی بنده بود ک هر موقع به شدت به خدا ایمان داشتم و مطمن بودم که حاجت میگیرم صددرصد حاجت گرفتم و بدونید و مطمن باشید اگر تمام این کارهارو برای تقرب الهی انجام بدید تضمین میکنم که زندگی جدیدی رقم خواهید زد بدونید خداوند در راس همه این جهان قرار داره و هیچکس بجز خدا نمیتونه زندگی شمارو تغییر بده و اهلبیت واسطه هستن که برای شما در درگاه خدا دعا کنن تا زودتر به نتیجه برسید
حتما اینو به خاطر بسپارید
و اگر انجام دادید و حاجت گرفتید دعا برای من یادتون نره
هر سوالی داشتید بپرسید
موفق باشید
تاکید آخر : فقط دوستانی به این نوع تاپیک قرار دارند بمونند