2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا قهرم از الان برای شب یلدا استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 115 پست
میدونی موضوع سر پسر شوهرم ک از همسر سابق شوهرم) سر هر چیز الکی دخالت میکرد و دعوا راه مینداخت انگار ...

بعد این موضوع به مادر شوهرت چه ربطی داشت از پسر زن قبلیه دفاع میکنه؟! البته داد از مادر شوهرا و پدر شوهرا. که دخالت میکنن توی این موضوعات من جاریم بچه هاش هر سه تا مال خودشن بعضی وقتا برای ادبشون مجبوره روشون داد بزنه اونا کاری میکنم جوری ناراحت میشن انگار نه انگار خودشون بچه هاشون رو مثل چی تو کوچیکی کتک میزدن این قدیمی ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه نمیشه ک برم خونش باهاش حرف نزنم با بقیه حرف بزنم خیلی خیطه😐😐

تو میری سلام میکنی نمیخواد که جلوی بقیه سلامش کنی که مثلا تو زود برو سلامش بکن حسن نیتت نشون بده باقی مجلس با بقیه گرم بگیر اگر کاری مونده بود بدون اینکه کسی بهت بگه گوششو بگیر انجام بده اینجوری احترام گذاشتی اونم پشیمون میشه نازشم نمیکشی

بعد این موضوع به مادر شوهرت چه ربطی داشت از پسر زن قبلیه دفاع میکنه؟! البته داد از مادر شوهرا و پدر ...

اره بخدا سوهرم میگفت مامانم دستامو گذاشت رو اتیش ک ادب شم مثلا هنوز رد سوختگیش رو دستاش هست اونوخت من تا حرفی به بچه میزنم بهم میگه تو قاتلی فلانی🤦‍♀️

😓😓😓این دیگە خیلی بدەبهرحال دعوا بین مادروفرزند پیش میاد،چیکار دارە اونبعدشم اینهمە خدمتش میکنی دو ...

اره منم میگم این همه خوبی میکنم براش مث مادر حتی مادر خودش یه دست لباس نداد بچه همه رو جم کرد من براش هزاران لباس و وسایل و اینا میخرم بهش محبت میکنم اینا رو نمیبینی ولی تا یه شلوغ کاری میکنه من دعوا میکنم میشم نامادری

خو تو به احترام شوهرت میری با شوهرت میری حتی میتونی به شوهرت بگی چون این نگرانی رو داری بیشتر هواتو ...

اخه منو فش داده اونم فش ناموسی مث ج..ده و فلان  باز من برم منت کشی😐🤦‍♀️

اره بخدا سوهرم میگفت مامانم دستامو گذاشت رو اتیش ک ادب شم مثلا هنوز رد سوختگیش رو دستاش هست اونوخت م ...

قاتل😬😬😬💔💔💔

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اره منم میگم این همه خوبی میکنم براش مث مادر حتی مادر خودش یه دست لباس نداد بچه همه رو جم کرد من برا ...

دقیقا همینە

یە سوال اگە دواشتی جواب بدە اگە نە کە جواب ندە عزیزم

مهر و‌محبتت بە این بچە با بچە خودت فرق دارە نسبت بهشون یانە؟؟

نامادری میتونە عاشق بچە ناتنی باشە؟

کلا چە حسی داری و داشتی از قبل؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
بخدا برادرشوهرم بعدش از من عذر خواهی کرد بجا مامانش

معلومە کە منطقی بە قضیە نگاە کردە و‌واقعا هم حق داشتی

اخه منو فش داده اونم فش ناموسی مث ج..ده و فلان باز من برم منت کشی😐🤦‍♀️

اصلا نری

خیلی خورد میشی

اگە بری مادرشوهرت بە این نتیجە میرسە کە این عزت نفس ندارە،اینو من هرکاریشم بکنم میاد دست‌بوسم

دقیقا همینەیە سوال اگە دواشتی جواب بدە اگە نە کە جواب ندە عزیزممهر و‌محبتت بە این بچە با بچە خودت فر ...

نه بابا بخدا ک هیچ فرقی ندارن برا من میدونی چرا چون شوهرم بهم خیلی محبت میکنه منم به این بچه محبت میکنم یعنی درواقع عامل اصلی شوهرمه ک برام کم نمیزاره منم برا بچش مادری و تموم میکنم

برای حسم اینکه من قبلا هم خیلی بچه رو دوست داشتم ولی مادرشوهرم چون خیلی خیلی دخالت میکرد گاهی با خودم میگفتم کاش بچه رو قبول نمیکردم حتی به شوهرمم این حسمو گفتم ولی شوهرم منو قانع کرد ک مهم ما هستیم نه مامانشو مامانم و خیلی منطقی برخورد کرد

2810