2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا قهرم از الان برای شب یلدا استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چه لزومی داره هر سال همه یه جا جمع شن؟ با شوهرت منطقی حرف بزن و ازش بخواه امسال دوتایی باشین. خونه هم نمونین برین رستوران شام بخوریم بعدم برین اینور اونور

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

فقط یه راه داره تا وقتی شوهرت بره خونش مامانش آشتی نمیکنه شوهرت باید فقط سلام و احوالپرسی کنه تحت هی ...

نه اخه دعوا سر من و پسر شوهرم بود یعنی در اصل با من مشکل دارن

اره بابا ولی اون منو فش خارمادر داده بازم ناز میکن 🤣🤣نه منم اشتی نمیکنم بزار همینجوری بمونیم

هروقت بحثش شد دونە دونە فحشاشو‌جلو بقیە بگو کە ایناروگفتە،انقد‌خودشو مقدس نشون ندە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اره خوندم.چی بگم.شرایطتون سخته، ولی به قول اون خانم روز مادر بهونه کن برو.چی بگم، زندگی سختی داری، م ...

دقیقا من تا بچه رو میخام تربیت کنم یه جاهایی سخت میگیرم ک یاد بگیره میان دخالت میکنن ک ایی تو بچه ذو کشتی اینجوری گفتی اونجوری گفتی

هروقت بحثش شد دونە دونە فحشاشو‌جلو بقیە بگو کە ایناروگفتە،انقد‌خودشو مقدس نشون ندە

ااره به برادرشوهرم اینا گفته زن داداشت منو فش داد برادرشوهرم زنگ زد گفتم بابام ک فوت شده گفت سگ و اینا

ن بابا عالی انقد منو دوس داره ک نگو این هی دخالت بیجا میکنه

😓😓😓این دیگە خیلی بدە

بهرحال دعوا بین مادروفرزند پیش میاد،چیکار دارە اون

بعدشم اینهمە خدمتش میکنی دوبار هم دعوا کنی بەجایی برنمیخورە کە

حتی پیش خداهم روسفیدی،چون یکم دعوا کردن درمقابل اونهمە زحمتِ مادری کردن هیچی نیس،حالا باز من نمیدونم شما دعواتون میشە یانە، بەفرض میگم!

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
ااره به برادرشوهرم اینا گفته زن داداشت منو فش داد برادرشوهرم زنگ زد گفتم بابام ک فوت شده گفت سگ و ای ...

خوب کردی دستت دردنکنە

اخه نمیشه مادرشوهرم با من حرف نمیزنه من برم خونش و با بقیه گرم بگیرم اخه😐😐🤦‍♀️

خو تو به احترام شوهرت میری با شوهرت میری حتی میتونی به شوهرت بگی چون این نگرانی رو داری بیشتر هواتو داشته باشه تو مهمانی 

اینکه جوابت نداده شاید میخواد اینجوری سو استفاده کنه براش هدیه و گلی بخریپ برید پیشش نازشو بکشید 😐😑

2810