2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم اینا قهرم از الان برای شب یلدا استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 115 پست

اشتباه نکن هرچی رو ممیدیدم بدتر میشن 

منم طبقه بالام هر سال خودم تنهایی شب یلدا میگیرم و اونا میان گاهی میان بالا 

با اینکه غریبم اصلاا دوس ندارم برم پایین چون خیلی اذیت کردن هربار بخشیدم باهاشون خوب شدم پشیمون شدم بهتره خودت سنگین بگیریی وگرنه سری بد بیشتر خورد میشی

از آلان آشتی کنید، بلاخره نمیشه تاآخر عمر قهرموند،رفت وآمد نکرد،

اون حرف نمیزنه میگه من نمیتونم عروسمو ببخشم 😐😐🤦‍♀ درصورتی ک اون منو فش بارون کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر میخوای دوست بشی، یه ماه وقت داری، قبل اون شب دوست شو تا جلو بقیه ضایعت نکنه.اگر نه نمیخوای دوست ...

اخع بابام اینا نیستن اینجا منم دوس ندارم باز حرف نزنه و ضایع شم 

2805
اول اینکه اگر میتونستی کاری برای جایی برات پیش میومد ک خوب یا اگر سرما میخوردی هم میتونستی نری ولی ا ...

اخه نمیشه ک برم خونش باهاش حرف نزنم با بقیه حرف بزنم خیلی خیطه😐😐

اون حرف نمیزنه میگه من نمیتونم عروسمو ببخشم 😐😐🤦‍♀ درصورتی ک اون منو فش بارون کرد

تو وظیفه شرعی خودت که قهرنباشی انجام بده، بقیه گردن خودش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شهر دیگه ایی هستن؟اگه نری خونه بابات بهونه دیگه ایی نمیتونی بیاری چون طبقه بالاشون هستی مجبور میشی ب ...

اره شهر دیگن، اخه من میدونم مادرشوهرم حرف نمیزنه یا اگرم بزنه درحد سلام و دیگه حرف نزنه من نمیخام دیگ خودمو کوچیک کنم

اره شهر دیگن، اخه من میدونم مادرشوهرم حرف نمیزنه یا اگرم بزنه درحد سلام و دیگه حرف نزنه من نمیخام دی ...

خب نرو به شوهرت بگو من نمیام اگه بخوان خودشون میان دنبالت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
منم شرایط تو رو داشتم پارسال مادرشوهر خودش زتگ زد نرفتم. یا از قبل برو خونه بابات بگو چون محلم نمیدا ...

اره منم نمیرم یه بهونه ای جور میکنم از خونه بریم بیرون

متاسفانه خانواده شوهر اینجورین تو باید از اول خودت ورود نمیگردی به دعوا اینو بدون همیشه تو دعوای شوه ...

چقد این نظر پخته بود💗

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
اخه نمیشه ک برم خونش باهاش حرف نزنم با بقیه حرف بزنم خیلی خیطه😐😐

بخصوص کە صابخونەس😂نمیتونی بری خونە کسی کە حوصلەتو ندارە!!

حالا باز اگە با برادرشوهرت قهربودی ی کاریش میشد کرد

میگفتی من‌اومدم‌خونە بزرگترمون،اونم اومدە کاری بەهم نداریم

ولی این نمیشە

یا اینکە آشتی کن،یا نرو

خیلی ضایع میشی اگە بری

دور از جونت ،میگن ب غلط کردن افتادە 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2810