2777
2789

هر سال همه خونشون جم میشن منم امسال باهاشون قهرم و طبقه بالاشون هم میشینیم،( البته اجاره میدیم) اینو گفتم یه سریا نیان بگن رایگان میشینین باهاشم قهرین😐منو شوهرم با مادرشوهرم سر یه موضوعی دعوا کردیم بعد الان با شوهرم حرف میزنن شوهرم گفت بیا حرف بزن ولش کن دیگه کشش نده من باهاش حرف زدم دو بار ولی جوابمو نداد منم دیگ حرف نزدم) از الان استرس گرفتم همه شب یلدا میرن خونشون اگع شوهرم باز گفت حرف بزن و بیا بریم و فلان من چیکار کنم البته شوهرم خیلی ادم منطقیه،ولی میترسم باز بگه اشتی کن و شب یلدای و فلان باز با من حرف نزنه دیگه نمیخام خودم و کوچیک کنم بنظرتون چیکار کنم

نرو ازشب قبلش بروخونه بابات

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اول اینکه اگر میتونستی کاری برای جایی برات پیش میومد ک خوب یا اگر سرما میخوردی هم میتونستی نری ولی اگر میری خب با بقیه جمع گرم بگیر 

من خواهرم جاری و خواهر شوهراش گاهی تو جمع ها میان با همدیگه گرم میگرفتن و اونو نادیده میگرفتن اون مثلا با مادر شوهرش گرم میگرفت با یه شخص دیگه و انقدر میگقت و میخندید و اینا که اونا کنجکاو میشدن وارد بحثشون میشدن 

اخه مامانم اینا کلا اینجا نیستن نمیدونم چه بهونه ای جور کنم🤦‍♀️

شهر دیگه ایی هستن؟اگه نری خونه بابات بهونه دیگه ایی نمیتونی بیاری چون طبقه بالاشون هستی مجبور میشی بری پایین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

منم شرایط تو رو داشتم پارسال مادرشوهر خودش زتگ زد نرفتم. یا از قبل برو خونه بابات بگو چون محلم نمیداد اومدم فک کردم دور هم جمع میشن منم تنها نباشم. یا از دو روز قبل زانو یا کمرتو بگیر بگو گرفته نمیتونم بلندشم حتی اون روز غذاهم نذار 

متاسفانه خانواده شوهر اینجورین تو باید از اول خودت ورود نمیگردی به دعوا اینو بدون همیشه تو دعوای شوهرت و خواهرش یا شوهرت و مادرش ابنا تو باید سکوت کنی چون حرفی بزنی حرف تو فقط معلومه حرفای خودشون سادشون میره همدیگه رو میلخشن چون از یه خانوادن ولی تورو نه مخصوصا خانواده های شوهر اکثرا فکر میکنن اگر پسرشون خیری بهشون برسونه خوبی خودشه و اگر بدی کنه تاثیر زنشه 

2810