2777
2789
حقته چون خیلی بیشعوری . تو اون تاپیک به همه پریدی فحش دادی

وا

چرا توهین میکنی😐

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره تو چی .کسی پیدا شد باهات رل بزنه یا هنوز سلیقه پسرا نیستی

خیلی بی ادبی بس کن حق نداری باهاش اینطور حرف بزنی

فکر نکن نمیتونیم درحد لیاقتت جواب بدیم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واچرا توهین میکنی😐

بدتر از اینارو هم گفته ولی تعلیق نمیشه  عوضش منو  تعلیق میکنن عدالت نی نی سایت

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بدتر از اینارو هم گفته ولی تعلیق نمیشه عوضش منو تعلیق میکنن عدالت نی نی سایت

خب بذار ببینم الان قراره چی بشه

منتظرم ببینم جواب منو چطوری میده 

بعضی کاربرا نور چشمی نی نی یارا هستن

2805
خب بذار ببینم الان قراره چی بشهمنتظرم ببینم جواب منو چطوری میده بعضی کاربرا نور چشمی نی نی یارا هستن

بعد اخه جالبه من  اصلا فحش ندادم و تهمت میزنه   این و دارو دستش اومدن تو تاپیک بهم توهین کردن منم مودبانه جوابشو دادم   

اگه فحش میدادم میزد به علت فحاشی

ولی من فقط جواب توهیناشونو سعی کردم بدم 

تازه بعد از تعلیق شدنم یه تاپیک زدن اونجا هم بهم توهین کردن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

ایموجی خنده زیاد اونم اینطوری رندوم و چرخشی= سوختگی سطح ۳

من با شما حرف زدم یا رو شما ریپ زدم ک غیرتی میشی.؟

از کی تا حالا  جمله رو با نقطه تموم میکنن و پشت بندش  علامت سوال میزارن 

قوائد جدید زبان فارسیه ؟

دوبار 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لازم باشه حتی سه بار

تا چی دوس داشته باشی😏

من با شما حرف زدم یا رو شما ریپ زدم ک غیرتی میشی.؟

اولا دوستمه 

دوما تبادل نظره دوس دارم ریپ بزنم

ولی تو حق نداری توهین کنی

روشن شد؟

ایموجی خنده زیاد اونم اینطوری رندوم و چرخشی= سوختگی سطح ۳

نشانه کمبود جواب😅