2777
2789

سلام به همه! 👋

اینجا هستم که به شما کمک کنم در مسیر رسیدن به بهترین نسخه از خودتون! 💫 هر سوالی که در مورد زیبایی، لاغری، چاقی، مراقبت از پوست و مو دارید، من جوابش رو دارم!

🌸 می‌خواهید بدونید چطور می‌تونید با یک رژیم درست و سبک زندگی سالم وزن کم کنید؟

🌸 به دنبال راهکارهایی برای افزایش وزن سالم و رسیدن به وزن ایده‌آل‌تون هستید؟

🌸 نیاز به مشاوره در زمینه مراقبت از پوست، مو، فیلر و بوتاکس دارید؟

من اینجا هستم تا راه‌حل‌های درست و موثر رو با شما به اشتراک بذارم. همین حالا سوالاتتون رو بپرسید و مطمئن باشید که بهترین جواب‌ها رو می‌گیرید!

📲 برای اینکه همیشه از جدیدترین نکات زیبایی، رژیم‌ها و روش‌های مراقبتی باخبر بشید، پیج من رو فالو کنید

Samira_aesthetic_wellness
 شما هم می‌تونید در مسیر رسیدن به زیبایی و سلامت همراه من باشید. 🌟

منتظر سوالات و نظرات شما هستم! ❤️”

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
برای جای جوش چیکار کنیم

چجور درمانی میخوای عزیزم ؟ طبیعی ، دارویی ،لیزر ؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی

عسل و دارچین رو مخلوط کن یه حالت خمیری که پیدا کرد بزار روی پوستت یه ربع بمونه بعدش بشور 

الوئه ورا خیلی خوبه روزی دوبار بیس دقیقه بمونه 

روغن درخت چای بعلاوه روغن نارگیل یا جوجوبا شبا قبل از خواب بزن 

روغن بادوم هم خیلی خوبه 

دارویی

از کرم های ترمیم کننده سی گل پریم بایواکوا میتونی استفاده کنی 

کرم ضد لک الارو 

حالا درمان قوی تر بخوای هایفوتراپی میتونی بکنی لیزر فرکشنال هم خوبه

گودی جای جوش

لیزر فرکشنال 

تزریق فیلر 

میکرونیدلینگ