من کات کردم منم همین بود و واقعا بعضی جاها به دور از ادب
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور روت میشه تو سایت عمومی که همه جور آدم و همه سنی هست سوالتو بپرسی اونوقت از شوهرت خجالت میکشی
چقد از اینجور آدما بدم میاد . یعنی چی ؟ خوب الان یه سایتی هست به صورت ناشناس همه کمک میخوان چه اشکالی داره تو داخل شرایطش نیستی شاید واقعا از شوهرش بپرسه اذیت میشه اینجا که کسی کسی رو نمیشناسه چرا باید خجالت بکشه
باشه ؛ حق با تو (هر کیلایک کرد ایشالا گرگ بخورَتش)
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
چطور روت میشه تو سایت عمومی که همه جور آدم و همه سنی هست سوالتو بپرسی اونوقت از شوهرت خجالت میکشی
نیش نزن گلم
اینجا مجازیه
ما رو که نمی بینه و نمیشناسه
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂