بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خیلی ربط داره زنهایی که زندگی عاشقانه و زندگی بدون عشق رو با هم تجربه کردن اینو قشنگ درک میکن ...
خب همه آدما که قرار نیست مثل هم باشن نمیشه اون مرده واسه بقیه مردا نسخه بپیچه که ، میدونم قضیه استارتر با اینی که من الان میگم زمین تا اسمون فرق میکنه ولی من خواهرزاده ۶ سالم رو از همه بیشتر دوست دارم اما وقتی بوسم میکنه لپم رو پاک میکنم بدم میاد. اصلا ربطی به دوست داشتن نداره یه وسواسه که یه مشکل هم هست باید حل بشه حالا با مشاور یا هرچی
باشه ؛ حق با تو (هر کیلایک کرد ایشالا گرگ بخورَتش)
سنتی بود ولی وقتی من دید عاشقم شد که گفته بود یا این یا هیچ دختری
راه حلی نیست تا صحبت کنید باهاش البته نه اونقدر جدی ک بگع برات مهمه مثلا شب ک میرید بخوابید تو رختخواب خیلی رندوم بگو مثلا علی تو چرا منو نمیبوسی
2 تا کار میکنه یا میبوسه ک ثابت کنه همچنین چیزی نیست
یا دلیل میاره
همین
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂