2777
2789

من حقم نبود این رفتارا خیلی خستم شدم مث ی ادم فلج ک همش تواتاقم نمیتونم هیچ کاری کنم فقط گریه... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی همسر پارتنر شریک زندگی اکس و و و با شما دعوا و بحث میکنن سر چیز های الکی مطمئن باشید خیالشون از یه جای دیگه راحته و یکی دیگه جاتو پر کرده،تجربه کردم که میگم

یه مهریه بزار اجرا بدون این که کسی خبر دار شه بعدشم بفرستش خونه باباش😉

[QUOTE=361443356]نمیدونم چکارکنم اون یکی تاپیکم ک ساعت2:51بوده هم بخون[/QUسکوت کن چند مدت.هیچی نگو .بیخیال همه چیز شو.این مدل آدما میخان فقط بهشون اعتماد کنی و آدم حسابشون کنی.تو دعوا هم سکوت کنی

[QUOTE=361443356]نمیدونم چکارکنم اون یکی تاپیکم ک ساعت2:51بوده هم بخون[/QUسکوت کن چند مدت.هیچی نگو . ...

ی مدت سکوت کن.باید هردوتون فکر کنید ب کارای اشتباه تون.توهم اشتباه داشتی.من خوذم میدونمدهیشکی نمیتونه رفتارمنو تحمل کنه و هیشکی هم نمیتونه رفتار اونو تحمل کنه

شوهرتوام دهن بین؟

نه.اتفاقا بهترین ویژگیش همینه.فقط این حالت حرف زدنش ک میگه میخام بخابم تهمت زدی و بدون اینکه فک کنه حرفاش چقدر می‌تونه قلب منو بشکنه هرچی  دلش میخاد بی فکر میگه

2810