2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاودود رو خیلی میخونمولی واقعا این شرایط اذیتم میکنه به قدری که حس میکنم هوو دارمدو روز پیش بهش گفتم ...

دقیقا اوضاع منه 

شوهرم وابستگی شدیدی به برادرش داره 

من تو فلاکت دارم زندگی میکنم که واسه برادرش شغل ایجاد کنه 

بهش گفتم تا خونه رو عوض نکنید بچه دار نمیشم میگه بچه نمی‌خوام 😐

اره نرواز اول نری حساب کار میاد دستشونمیخوام صدسال سیاه سیاست نداشته باشم وقتی باهاشون رفت امد میکنم ...

مادر شوهر منم اصلا جلوی من حرف نمیزنه 

هر چیزی بخواد از پول از جایی رفتن و ..... فقط به شوهرم میگه و شوهر احمق منم قبول می‌کنه

اصلا با من مشورت هم نمیکنه

پیش کی کجا چقد گرفت

خیلی گرون نشد شاید 100 اینا بود

یکی از دوستام بهم گفت

من خودم خیلی اعتقاد نداشتم اما انجامش ک دادم زندگیم یکم ارامشش بیشتر شذ شوهرم ب اونا بد نیست اما دیکه بیشتر بخودم اهمیت میده

چقدر عجیب واقعا یکدفعه ای تغییر کرد؟ هیچ اتفاق خاصی نیفتاد بعد رفتارش تغییر کنه؟ بعد ازش علت رو پرسی ...

اتفاق خاصش این بود که یه مدت پشت سر هم بیخود و بی جهت خودشونو میزدن به مریضی میرفتن بستری میشدن

شوهرم خیلی احمق و سادس ولی من از دکتراشون میپرسیدم میگفتن مشکل خاصی ندارن اینا همه چیشون نرماله

بعد هی با عجز و ناله میگفتن ما عمرمون به دنیا نیس همش از دلشکستگی اینا میگفتن فامیلاشونم شوهرمو پر میکردن هوای پدر مادرتو داشته باش

جالب اینجاس پدر مادرش جوونن اصلا نه نیاز به پول دارن نه مراقبت نه هیچ چیزه دیگه ای

دردشون فقط حسادته فقط حسادت

خیلی گرون نشد شاید 100 اینا بودیکی از دوستام بهم گفتمن خودم خیلی اعتقاد نداشتم اما انجامش ک دادم زند ...

دعا گرفتی ازش؟

ما بخوایم بگیریم از راه دور چطور میشه

همینجوری دود کنم چیزی نمیخواد بخونم؟

اصلا این کار رو نکنیدااا...

اوضاع بدتر نکنه بهتر نمی‌کنه...

اصلا وقتی کثیفی و نجاست و... بیاد تو خونه، اختلاف و جنگ و دعوا زیاد میشه و بی‌برکتی میاد. حالا می‌تونه بی برکتی مالی باشه یا معنوی...

سوره ناس و فلق رو بخونید.

حرز امام جواد بگیرید هم برای خودتون هم برای همسرتون.

اصلا غر نزنید که چرا می‌رس پیش مامانت. چرا به حرفشون می‌کنی.

اگه از سر کار میان یه راست میرن اونجا مثلا امشب زنگ بزنید، بگید خواستی بری دیدن مامانت بیا خونه منم میام باهات.

اگرم رفته بعدش برید استقبالش حال و احوال اونا رو بپرسید.

اگه شما منع کنید و غر بزنید و جنگ و دعوا نه تنها درست نمیشه خراب تر میشه همه چی

مادر شوهر منم اصلا جلوی من حرف نمیزنه هر چیزی بخواد از پول از جایی رفتن و ..... فقط به شوهرم میگه و ...

عمداااا اینجوری میکنن دیگه میخوان بگن شما هیچکاره این بچه ی خودمه وظیفشه

مادرشوهره منم خیلی وزه اس از اوناییه ک فک میکنه اگه شوهرم یکم با منو خونوادم بگرده ینی پسرشو از چنگش دراوردیم عین اسفند رو اتیش میشه

اصلا این کار رو نکنیدااا...اوضاع بدتر نکنه بهتر نمی‌کنه...اصلا وقتی کثیفی و نجاست و... بیاد تو خونه، ...

خیلیاااا اینارو بهم گفتن ک نباید نشون بدی ناراحت میشی از این موضوع بدتر باید بری سمتشون فلان

ولی نمیتونم بخدا

وقتی میبینمشون یا میرم خونشون حالم بد میشه انقد با رفتارا و کاراشون احساس بی اهمیتی میدن مثلا مامانش اصلا از اشپزخونه درنمیاد بیرون یا وقتی میاد فقط با شوهرم حرف میزنه انگار ن انگار من هستم

شوهرمم هیچکدوم اینارو بی احترامی نمیدونه همینه ک میسوزونتم چون برای اونا همه چی بلده میدونه احترام چیه بی احترامی چیه ولی واسه من نه؛هربار میگم فلان کارشون بی احترامی به من بود فقط میخواد توجیه کنه هیچوقت نمیگه اره حق باتوعه

ولی عوضش به من بلده بگه به مامانم زنگ بزن به بابام زنگ بزن حالشونو بپرس،زنگ بزن تشکر کن،برو دیدنشون

2810