2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هیچی نداد گغت یکاری میکنم انجام میدم خودم کاراشو برات میکنم فقط اسم خودم و شوهرم پرسید

واقعا جواب گرفتی ازش خدایی؟من خیلی نیاز دارم ولی نمیخوام کلاهبرداری باشه

واقعا جواب گرفتی ازش خدایی؟من خیلی نیاز دارم ولی نمیخوام کلاهبرداری باشه

ن دوستم چند ساله میشناسدش

بعدم اصلا پولکی نیست

ک بگه مثلا سیصد تومن و ی میلیون و اینا

بعضی وقتا پول نمیگیره از دوستم

من 100 دادم بهش

2805
اصلا این کار رو نکنیدااا...اوضاع بدتر نکنه بهتر نمی‌کنه...اصلا وقتی کثیفی و نجاست و... بیاد تو خونه، ...

عزیزم.

یه کاری می‌گم سعی کن انجام بدی. البته من اخلاق مادر شوهرت نمی‌دونم. ولی حس می‌کنم روی همسرت اثر بذاره.

یه کادوی کوچیک بگیر، ببر برای مادر شوهرت، جلوی شوهرت بده بهشون. به چه مناسبت؟

بگو مامان جان، خیلی ازتون ممنونم که پسر به این خوبی تربیت کردید. اگه شما نبودید و یادش نمی‌دادید چطوری با همسرش برخورد کنه، الان زندگی منم این همه خوب نبود. شما براش این همه زحمت کشیدی و درست بزرگش کردی. واقعا ممنونم.

فکر کنم اینطوری هر دو طرف کوتاه بیان اینطوری.

دنبال دعا نویس هم نباش. چون واقعا نمی‌دونی که چجور آدمی هست و ممکنه اوضاع را بدتر کنه. همون حرز امام جواد و خواندن سوره ناس و فلق خیلی خوبه هم برای رفع سحر احتمالی هم برای مشکلات دیگه.

از یه مشاور خوب کمک بگیر...

خودت تنهایی برو بعدا اون خودش یادت می‌ده با چه ترفندی همسرتم ببری.

اره ولی قبلا هم همه ی این ترفندارو داشتن ولی جواب نمیدادالان اصلا ازشون ناراحت نمیشه عصبی نمیشه چیزی ...

نمیدونم بخدا چی بگم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عمداااا اینجوری میکنن دیگه میخوان بگن شما هیچکاره این بچه ی خودمه وظیفشهمادرشوهره منم خیلی وزه اس از ...

دقیقا اینم همینطوره 

البته من یه برادر شوهر دارم که ۱۰۰ پله از مادرش بدتره

اما من خودمو ازشون دور کردم ، محلشون نمیدم، باهاشون سرد برخورد میکنم و اصلا واسم مهم نیست چه غلطی میکنن 

حرفی هم بزنن یا کاری کنم به روشن میارم و جوابشونو میدم 

چون خیلی زبون درازم هستن 

سه سالع خونه خودتی ینین من هشت ماهه شوهرم اوایل نمیرفت خونشونننش میگفت تااا من زنگ نزنم نمیای اینجاا ...

عذاب وجدان میدن بهشون 

هر روز زنگ میزنن از بدبختی و بیچاره یودنشون میگن 

از بی پولی، از بی کسی 

اینا هم دلشون میسوزه 

عمداااا اینجوری میکنن دیگه میخوان بگن شما هیچکاره این بچه ی خودمه وظیفشهمادرشوهره منم خیلی وزه اس از ...

مادر شوهر من هر وقت متوجه بشه من خونه بابامم ، زنگ میزنم حالمو بورسه 

بعد میگه خونه خودتی یا خونه بابات

البته قبلش گزارش رو از شوهرم میگیره ، شوهرمم فکرشو نمیکنه این کارارو کنه