2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 148 پست
عزیزم اگ مطمئنی ک چیز خورش کردن من یک راه حل دارم امتحان کن خیلی میگن مخصوصا افزایش محبت و وابستگی و ...

به منم بگو

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگ مطمئنی ک چیز خورش کردن من یک راه حل دارم امتحان کن خیلی میگن مخصوصا افزایش محبت و وابستگی و ...

میشه اینجا بگید منم دقیقا مثل استارتره با این تفاوت ک حتی تمممام درامدشم میده اونا حتی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2805
نه ولی دارن طبقه بالای خونه رو درست میکنن ک ببرنمون اونجامنم گفتم از گشنگی بمیرمم نمیرم بشینم خونه ن ...

اره نرو

از اول نری حساب کار میاد دستشون

میخوام صدسال سیاه سیاست نداشته باشم وقتی باهاشون رفت امد میکنم اعصابم خورد میشه مامانش هر حرفی میخواد بزنه رو به شوهرم میزنه ینی تورو ادم حساب نمیکنم دیگه

برای منم راه حلی داری من ده ماهه بخاطر اختلافات از هم قهریم

خب چجوری؟ما رابطمون خیلی خوب بود باهم اونام همیشه به این موضوع حسادت داشتن و حرص میخوردن ک شوهرم دهن ...

دقیقا برو برا خودت بگیر 

ی دعا بگیر بگو ک یکاری کنه ک حرف اونا روش تاثیر نزاره و فقط ب حرف من باشع

من خودم شوهرم همینجوری بود پر میشد از حرفای اونا گفتم من نمیخام باهم بد بشن فقط کاری کن حرفای خانوادش اثر نزاره بهتر شد شوهرم

ماهم همش جنگ داشتم

2810