2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

1885 بازدید | 148 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم که چند وقته شوهرم همه ی توجهش به خونوادشه یه جور غیرطبیعی بهشون محبت داره ینی حاضر منو گوش تا گوش قربونی کنه جلو پاشون بدون اغراق؛زندگیمون همش شده دعوا سره اونا؛با من و خونوادم بد شده و کلی چیزای دیگه که واقعا شک دارم چیزخورش کرده باشن قبلا اصلا اینطوری نبود

واقعا راهی ندارم نمیخوام از هم جداشون کنم اما دعایی نیست ک یکم سردترش کنه به حالت نرمالش برگرده؟

بخدا نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی اصلا طبیعی نیست حالتش خیلی از حد گذشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
از اونا سردش نکن به خودت وابسته اش کن

خب چجوری؟

ما رابطمون خیلی خوب بود باهم اونام همیشه به این موضوع حسادت داشتن و حرص میخوردن ک شوهرم دهن بین اونا نیس

ولی الان دقیقاااا شده همونی ک اونا میخواستن

اب هم بدون اجازه نمیخوره

عزیزم اگ مطمئنی ک چیز خورش کردن من یک راه حل دارم امتحان کن خیلی میگن مخصوصا افزایش محبت و وابستگی و دلبستگی میاره اینجا نمیتونم بگم اگ میخوای درخواست بده بهت بگم....خودمم امشب میخوان اینکار رو رو شوهرم پیاده کنم

واس منم اینطور بود کاری کردن که یه شبه بفکر جدایی افتادیم

شوهره منم الان طوری شده اگه بهش بگم جدا شیم میتونه راحت قبول کنه در این حد

که بره راحت پیش خونوادش باشه

عشقم ب جایی دعای سرد شدن این ذکرایی رو‌ک‌میگم‌بخون تا مهر و محبت میونتون زیاد بشه سوره مزمل و یاسین سوره طلاق ذکر یا ودود رو ب خوراکی های خونت ۱۰۰۰ مرتبه بخون سوره حضرت یوسف رو بخون 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

2810