2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 148 پست

سرد نمیشه چون خانوادشن هرکاریم کنی نمیشهههههه 

فقط باید یاد بگیری چطوری تعاداو برقرار کنی و همسرت جذبت بشه و به توهم مثل خانوادش اهمیت بده

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
یاودود رو خیلی میخونمولی واقعا این شرایط اذیتم میکنه به قدری که حس میکنم هوو دارمدو روز پیش بهش گفتم ...

افرین بچه اصلان نیار سعی جلوی خانوداه شوهرت از خوبیهای شوهرت نگی خیلی رفت و آمد نکنید سعی کن تا میتونی بهش محبت کنی هیج خونه مادر شوهرت شیرینی شکلات ب یا شربت چایی نخوری 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتار همسرتون مثل کسایی که دعای محبت براشون انجام دادن

دقیقااا واسه همین اصرار دارم ب دعا

چوم قبلا شرایط کاملا برعکس بود همیشه ی خدا با هم جنگ داشتن اصلا نمیتونستن باهم کنار بیان واقعا در حد تنفر بودن

خیلی یهویی و یه شبه همه چی عوض شد

2805
دقیقااا واسه همین اصرار دارم ب دعاچوم قبلا شرایط کاملا برعکس بود همیشه ی خدا با هم جنگ داشتن اصلا نم ...

اگه واقعا میدونی دعاس یا باطل کن یا سرکه و گلاب و نمک قاطی کن بریز تو آب پاش یا ازین جاهلی پیس پیس😂🤦‍♀️بعد بپاش ۴ گوشه خونه بعد هم زمان بگو به نیت باطل شدن سحر و جادو

اخه قبلا اینطوری نبود اصلاااا

شاید مادری خواهری حرفی زده دلچرکینش کردن نسبت بهت

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
2810