2777
2789

دکتر گفته اگه۲ماه دیگه باردار نشم باید برم آی وی اف،مشکلم اندومتریوزه چقدم دارو خوردم واسه بارداری همسرمم خورده،به جز داروهای شیمیایی شما کاری کردید؟معجون گیاهی چیزی؟تو اینستا یه پیج هست انگار دارو دستی درست میکنن کسی استفاده کرده؟

سلام مهربونم خوبین علائمت برای آندومتریوز چیه از کجا فهمیدن؟

علائم خاصی اون موقع نداشتم میخواستم اقدام به بارداری کنم دکتر فرستاد سونو،اماالان علائمش درد شدید موقع پریود و گاهی اوقات درد خارج از پریود،تو روح و روانم اثر داره بی حوصلگی بدخلقی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

فقط زمان از دست نده چون یکی را می‌شناسم که دیگه گفتن با ای وی اف هم نمیشه وعقب ننداز تخمک را فریز کن چون اون خیلی دیر رفته. تخمدان‌ها ‌وروده درگیر شده. البته یه بچه داره که تو20 سالگی باردارشدن. الان که34َسال‌ داره گفتن تخمک نداری

فقط زمان از دست نده چون یکی را می‌شناسم که دیگه گفتن با ای وی اف هم نمیشه وعقب ننداز تخمک را فریز کن ...

وای چقد وحشتناک،من اگه تا۲ماه دیگه نشم ان شاالله حتما میرم،فقط برام دعاکنید بشم بچمم سالم باشه

2810