2777
2789
عنوان

شما چکار کردید بیاید بگید دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه دکتر خوب پیدا کن تحت نظرش باش هر کاری که گفت انجام بده توکل به خدا کن ان شاا... جواب میگیری 

من تحت نظر دکتر متخصص بودم یه مدت طولانی میگفت طبیعی باردار میشی کلی معطل شدم هر دو سه ماه یکبار میرفتم کلی دارو ولی جواب نگرفتم تا دکتر اصلیمو پیدا کردم که گفتن زمان طلاییتو تقریبا از دست دادی فقط آی وی اف اونم فقط یک بار از خودت تخمک میگیرم اگه نشد باید تخمک اهدایی بگیری

همزمان که دکترم گفت باید آی وی اف کنم پیش دو تا دکتر دیگه رفتم نظر اونام هم همین بود

نمیدونم چرا دکتر اول اینقد منو معطل کرد دکتر خودم میگفت دفترچه بیمه تو ببینم مهرش واقعا متخصص زده این چه طور متخصصیه که گفته فقط با دارو طبیعی باردار میشی

خدا رو شکر انتقال آخر که تخمک خودم بود مثبت شد و باردار شدم تو سن بالا یه جورایی معجزه بود 

ولی کلا عزیزم هرچقدر بگذره بارداریت سخت تر میشه قند و فشار دوارن بارداری و ...

پس زودتر برو و زمان از دست نده