2777
2789
عنوان

با پسری که خونه نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 78 پست

عاشق اینم که ینفر بیاد تو زندگیم مثل خودم باشه هیچی نداشته باشه من ۱۸ سالمه بخاطر همین تمام چیزی که دارم یه موتوره بخاطر همین دوست دارم کسی که میاد سمتم هیچی نداشته باشه با هم خونه بخریم با هم ماشبن بخریم عاشق اینم که یه دغدغه درست کنم برا خودم که به امید اون دغدغه یا هدف کاذ کنم زحمت بکشم و ذوقشو داشته باشم 

نه.از شروط ازدواج این بود که حتما خونه رو داشته باشه و این شرط خانوادم بود.چون من تو خونه پدرمم مستاجری رو تجربه نکرده بودم.همسرمم خونه رو داشت اما خب واسه خریدش کلی وام گرفته بود.و بعد ازدواج من با چالشای مالی زیادی مواجه شدم.اما خب انتخاب خودم بودو پاش موندم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805