2777
2789

من بعد چهل یه بار پریود شدم و دیگه نشدم

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همون 40 هم نشدم تا 8 ماه بعد از زایمانم

اگه نشده بودم مشکلی نبود چون یه بار شدم و دیگه نشدم ترس برم داشته

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

سه ماه پری نشدم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اره . طبیعیه نترس . من یکیش شش ماه بعد شدم یکیش یک سال و چهار ماه بعد

واقعا؟ خداروشکر پس ترسیدم حامله باشم . حالا هم قرص میخورم هم کا ن د و م ولی باز چشمم ترسیده 

اگه نشده بودم مشکلی نبود چون یه بار شدم و دیگه نشدم ترس برم داشته

خیلیا 40 پریود میشن. به من میگفتن چون پریود نشدی حامله‌ای دوباره. منم میگفتم آره از باد هوا حامله‌م وقتی رابطه ای نبوده 😂

خلاصه که برا خیلیا عجیب بود چرا من 40 روزگی پریود نشدم. 

واقعا؟ خداروشکر پس ترسیدم حامله باشم . حالا هم قرص میخورم هم کا ن د و م ولی باز چشمم ترسیده

اره جلوگیری که قطعی داشته باش ولی همینه تا وقتی به بچه شیر بدی هر بهم ریختگی صد در صد طبیعیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚