2777
2789

خانوما بعد پریودی برای غسل چه غسلی کنم

بعضیا قلیله و کثیره و اینا دارن مامان من میگه همشو انجام بده جدا 

نمیشه تو یه مرحله همشو انجام بدم ؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

خودتو اذیت نکن همینکه با نیت غسل میری حموم،خدا قبول میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد تموم شدن پریود غسل حیض انجام بده 

اون قلیله کثیره برای کسیه که دچار لکه بینی میشه و از ده روز بیشتر میشه خونریزیش 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اون قلیله و کثیره مال استخاضس(پزیود بیش از ده روز  که  اونم قلیلش غسل نداره ) واسه حیض یا همون مریود همیشگی یگو غسل حیض میکنم اونقدم خودتو بند این چیزا نکن میتونی یه غسل با صد تا نیت انجام بدی من همیشه غسل حیض توبه زیارت نشاط در عبادتو با یه غسل انجام میدم 

قلیله وکثیره چیه؟

ا

استحاضه رو میگن که سه نوعه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

قلیله وکثیره چیه؟

اونایی که کمتر از۷ روز پری هستن غسل قلیله رو دارن یعنی کمتر از ۷ روزه 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

با دقت بخون : 

از روزی که پریود میشی تا ده روز پریود حساب میشه . یعنی چه یه ذره چه خیلی این پریوده . تا زمانی که همه ترشحات سفید بشن . صورتی قهوه ای سیاه قرمز اینا هم پریوده تا ده روز . غسل هم نداره اگر تا روز ده ترشحات سفید شد یه غسل حیض میکنی و تمام . اگر نشد وارد روز یازده شد اون وقت باید از دفتر مرجعت بپرسی چون اون موقع هست که با توجه به شرایطت قلیله و کثیره و این چیزا میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یک غسل بیشتر نیست ، نیتشم وقتی سر و گردن و طرف راست و طرف چپ رو بدن رو بطور جدا میشوری در هر مرحله نیت میکنی غسل حیض میکنم بر من واجب قربه الی الله همین . 

کثیره و قبیله و استحاضه اینا همه واسه خانم تازه زایمان کرده است 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
2810