2777
2789
عنوان

یه سوال درباره غسل دارم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 55 پست
چه کامل توضیح دادی عزیزممرسی ببخشیدشرمنده من ۱۲روز خونریزی شدید داشتم

خب ۲ روز اخرم اگر شدید بوده و مطمئنید اگر پنبه میذاشتید کلا خونی میشد مثل نوار بهداشتی ک روزای اول کلا خونی میشه و از زیرم پیداست خونه ( ببخشید بابت مثالم ) یعنی استحاضه کثیره بوده و برای هرنماز باید غسل میکردید و یه پنبه هم میذاشتید داخل که موقع نماز خون نیاد بیرون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب ۲ روز اخرم اگر شدید بوده و مطمئنید اگر پنبه میذاشتید کلا خونی میشد مثل نوار بهداشتی ک روزای اول ک ...

بله عزیزم عذرمیخوام ازهمون

پوشک قرمز بزرگا استفاده میکردم ۱۲روزو کامل بعد روز

سیزدهم پاک شدم حتی لکه

بینی ام نداشتم غسل نفاس

کردمو نمازموخوندم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کامل توضیح دادی عزیزممرسی ببخشیدشرمنده من ۱۲روز خونریزی شدید داشتم

حال ااگر غسل استحاضه انجام ندادیدباید الان اینکارو انجام بدید 

به خاطر اينکه استحاضه کثيره بوده و غسل انجام نداده است ،غسل استحاضه انجام دهد و نمازهايي را که در ايام استحاضه نخوانده قضايش برعهده اش مي باشد . 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حال ااگر غسل استحاضه انجام ندادیدباید الان اینکارو انجام بدید به خاطر اينکه استحاضه کثيره بوده و غسل ...

باشه عزیزدلمم خیلی خیلی

ممنونم ازت خیلی وقت گذاشتی

مرسی قشنگمم ❤❤

2805
بله عزیزم عذرمیخوام ازهمونپوشک قرمز بزرگا استفاده میکردم ۱۲روزو کامل بعد روزسیزدهم پاک شدم حتی لکهبی ...

نوشتم براتون عزیزم 

نفاس رو که انجام دادید ولی بابت اون دو روز باید نمازارو قضا کنید و غسلم انجام بدید 

ولی برای جزییاتش به همون برنامه پاسخگو پیام بدید توضیح بدن براتون که ایا لازمه چندتا غسل انجام بدید برای هرنماز  یا یه غسل کافیه و بعدش نمازارو قضا کنید .. 

برنامه رو که نصب کردید پروفایلتون رو تکمیل کنید و مرجع هم بنویسید طبق نظر ایشون جواب میدن من همیشه سوال میکنم ازشون 🤭

باشه عزیزدلمم خیلی خیلیممنونم ازت خیلی وقت گذاشتیمرسی قشنگمم ❤❤

♥️♥️♥️♥️

نوشتم براتون عزیزم نفاس رو که انجام دادید ولی بابت اون دو روز باید نمازارو قضا کنید و غسلم انجام بدی ...

خوندم پیامتو الهی فداتشم من

چشمم حتما نصب میکنم 

خیلی ام عالی ❤بازم ممنونم

ازت 

خوندم پیامتو الهی فداتشم منچشمم حتما نصب میکنم خیلی ام عالی ❤بازم ممنونمازت

سلامت باشید همیشه 💗💗 خواهش میکنم 

کمتر از ۷ روز مگه قلیله یا همون استحاظه نمیشد؟

نه عزیزم

این تعریف کامل استحاضه و حیض هستش

اگر در تشخیص این خون دچار شک می شوید باید بدانید که از شرایط مهم خون حیض این است که حداقل سه روز پشت سر هم فرد آن را ببیند. اما اگر در بعضی روزها لکه ای دید که در روز بعد نبود، این می تواند حیض نباشد و احکام استحاظه بر آن واجب است. اما در مورد لکه بینی هایی که بعد از حیض ظاهر می شوند، تا پیش از ده روز (از ابتدای حیض) به عنوان خون حیض در نظر گرفته می شود.

نه عزیزماین تعریف کامل استحاضه و حیض هستشاگر در تشخیص این خون دچار شک می شوید باید بدانید که از شرای ...

یعنی در واقع

خون حیض بین سه الی ده روز می‌تونه باشه

اگر خونریزی کمتر از سه روز یا بیشتر از ده روز باشه میشه استحاضه 

که خود استحاضه سه نوع داره 1.قلیله(که یعنی خونریزی خیلی خیلی کمه و در حد لکه بینی هست)

2.متوسطه(خونریزی در حدی هست که لباس کثیف میشه)

۳.کثیره(خونریزی در حدی هست که اصلا نمیشه جلوش گرفت)