2777
2789
عنوان

یه سوال درباره غسل دارم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
🥴🥴🥴🥴🥴اطلاعات اشتباه نده گلممسأله رو اشتباه فهمیدب

کمتر از ۷ روز مگه قلیله یا همون استحاظه نمیشد؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
۱۲هفته بودن که کورتاژ کردمهمون غسل نفاس کردم مرسیترسیدم چون نمازخوندم بعدش

چون گفتید ۱۲ روز خونریزی داشتید ۱۰ روز اول حکم نفاس رو داره ، ۲ روز اخر استحاضه

استحاضه هم چند نوع داره ، ۳ لایه پنبه رو صاف رو هم بذارید بذارید و چندثانیه فشار بیارید تا ترشح خارج شه.. 

اگر فقط سطح روی پنبه لکه گرفت و ب لایه دوم نرسید یعنی قلیله ست.. که غسل نداره خودمونو تمیز میکنیم قبل هرنماز .. 

اگر به لایه دوم رسید متوسطه ست ( بعضی مراجع فقط دو نوع استحاضه رو قبول دارن نه ۳ تا ) .. حکمش دقیق یادم نیست فکر کنم باید یه غسل صبح انجام بدید قبل نماز صبح .. 

اگر خون به لایه سوم نفوذ کرد استحاضه کثیره ست و باید برای هرنماز غسل انجام بدید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حیض:به خونریزی بیش از 3 روز و کمتر از ده روز خون حیض گفته میشه که بعد پاک شدن زن باید غسل حیض انجام بده. 

استحاضه:به خونریزی کمتر از 3 روز و بیش از 10 روز استحاضه میگن که به میزان خونریزی بستگی داره

قلیله:درحد لکه بینی که فقط باید واسه هر نماز وضو بگیری غسل نداره

متوسطه:بیشتر از لکه بینی که روزی یک بار غسل داره و وضو برای هر نماز

کثیره:خونریزی زیاده که برای هر نماز باید غسل کرد

نفاس:خونریزی بعد زایمان که باید غسل کنی تا مدت پریودی نماز نمیخونی و بعد مدت پریودی باید نماز بخونی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چون گفتید ۱۲ روز خونریزی داشتید ۱۰ روز اول حکم نفاس رو داره ، ۲ روز اخر استحاضهاستحاضه هم چند نوع دا ...

چه کامل توضیح دادی عزیزم

مرسی ببخشیدشرمنده من ۱۲

روز خونریزی شدید داشتم 

2810