2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من یه سال فکر میکردم ایراد از منه و بچه دار نمیشم چندبار گفتم طلاقم بده برو زن بگیر گفت تاجی که بابام با به دنیا اومدن من رو سرش گذاشتنو من نمیخوام

چرا باید به خاطر بچه جدا بشی؟ صبر کن ببین چی میشه شاید معجزه شد و البته کلی تخمک اهدایی و جنین اهدایی هست رحم اجاره ای هست بهزیستی هم که دیگه هیچ

با وجود اینا مسخره ست به خاطر بچه بگی طلاق

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

فرهنگ اینجا خیلی پایینه . بچه پرورشگاهی هر کسی نمیتونه

مشکل چیه خب الان حیلی از مشکلات درمان داره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805
میتونم تخمک اهدایی بگیرم . ولی انگار دلم نمیخاد . روحیشو ندارم

تخمک اهدایی بگیری اگه شیر خودت بهش بدی از لحاظ دینی هم و جسمی هم میشه بچه خودت حتی با داداشتم محرم میشه بچه خودت میشه کلا

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مرده صیغه اش کرده بودهزنه میفهمه طلاق میگیره

متاسفم برای اونایی که میرن صیغه ی مرد متاهل میشن

قانون صیغه که باز بدتر از چند همسری

فکر کن تو قوانین ما 

مرد می تونه همزمان چهار همسر عقدی و چهل صیغه داشته باشه

ولی عقل چی میگه؟؟

ما هم بچه دار نمیشیم ب تازگی فهمیدیم مشکل از همسرمه ازون روز دائم فکرای مختلف میاد تو سرم ک ول کنم این زندگیو برم بعد همش خودم و بابت فکرایی ک میاد توسرم فوش میدم حسه خیلی بدیه

مامانی منتظرتم بیای تو دلم منو چشم انتظار نزار خیلی
میتونم تخمک اهدایی بگیرم . ولی انگار دلم نمیخاد . روحیشو ندارم

خب بعد اگر شوهرت ازدواج کرد و بچه دار شد میتونی تحمل کنی ، تخمک اهدایی عالیه و اینم یه روشه امتحان کن جانم بهتر از نابودی زندگیته

ما هم بچه دار نمیشیم ب تازگی فهمیدیم مشکل از همسرمه ازون روز دائم فکرای مختلف میاد تو سرم ک ول کنم ا ...

شرایطشو داری بری؟ اگه بخای اذیتش کنی بخاطر مشکلش همون بری بهتره

روحیه شو ندارم .. حس میکنم خیلی افسرده بشم با این کار

پس فکر کن شاید شوهرت ازدواج کرد بچه دار شد با یکی دیگه خندید یکی دیگه رو بغل کرد بعد حستو ببین و تخمک اهدایی و اکی کن نزار تو دلتون بمونه بچه دار نشدنتون

2810