یاد همسایه کوچه بالایمون افتادم. مشکل از خانوم بود ولی شوهر جدا نشد. یه ماه پیش بود که شوهرش فوت کرد نزدیک پنجاه سال زندگی کردن هر روز صبح که میرم دانشگاه زنش دم در خونه نشسته با حسرت نگاه میکنه به بچه های که دارن میره مدرسه
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به زبون راحته اهدایی . کلی تنش روحی و روانی داره .
ببین اگه عاشق همسرتی دل کندن ازش خیلییییییی سخت تر از اهداییه مطمئن باش اگه جدا شی پشیمون میشی و اگه اونو با یکی دیگه بچه به بغل ببینی میسوزی از ما گفتن بود قبلش حتما با مشاور صحبت کن چند جلسه برو مطمئنا نظرت عوض میشه
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
خیییلی راه ها هست برا بچه دار شدن گل یکی از همشهریای ما دو سال قبل بعد ۲۷ سال باردار شد
حس میکنم تا جوان هستم جدا بشیم بهتره .. من دیگه تحمل پروسه درمان ندارم واقعا . و میگم اموالمون نصف کنیم و تموم کنیم . ولی از یه طرف میگم اهدایی بگیریم.. ولی میدونم بچه یه زن دیگه که ژنش اصلا شبیه من نیست نمیخوام
عزیزمم منم بهم گفتن فقط اهدایی اول راضی بود همسرم الان دو دل شده میترسه بهش گفتم هروقت دلت بچه خواست بگو حق خودتو ضایع نکن میگه هیچوقتم بچه دار نشی واسهم مهم نیست دیگه نمیدونم فقط حرف الانشه یا بعدها پشیمون میشه