2777
2789
روحیه شو ندارم .. حس میکنم خیلی افسرده بشم با این کار

با مشاور صحبت کن چرا افسرده بشی؟ اتفاقا مادر میشی و این لذت بخشه به اون روزی فکر کن که یه کوچولو تو شکمت وول بخوره و مال خودت بشه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چیز به نام منه .. کاری به مهریه ندارم . حتی نصف میکنم و میرم اگه رفتم

چقدر شما منی....

منم مثل شماام. 

۱۲ ساله ازدواج کردم . همه مشکلات از سمت منه. الان توی سیکل آی وی اف هستیم. گاهی حتی اشک هاشو می بینم، طاقت ندارم.. اگه خواب بچه ببینه تا چند روز افسرده ست... ولی خب عاشق منه. 

یه بار بهش گفتم طلاق.. گفت من بچه رو با تو میخوام.. 

اما من چی کنم با این دلم که داره می ترکه از غصه های اون... 

تا خواستپ ای وی اف کنم حالا دکترها گفتن یه لوله ات داغونه باید اونو ببندیم . این ماه نوبت جراحی دارم. 

مشکلات دست از سر من برنمی دارن

2805
چقدر شما منی....منم مثل شماام. ۱۲ ساله ازدواج کردم . همه مشکلات از سمت منه. الان توی سیکل آی وی اف ه ...

نترس خدا بزرگه 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

یک نسخه رو نمیشه برای همه نوشت اما طلاق تنها راه نیست. 

بعضیا می‌تونن این بخش سرنوشت رو بپذیرن می‌گن بچه خوبه اما همه چیز نیست و سالها با هم زندگی می‌کنن .

بعضیا بچهء همخون براشون خیلی مهم نیست و تصمیم می‌گیرن بچه ای به سرپرستی بگیرن.

رحم اجاره ای یا راهکار های دیگه هم هست

شما ببینید زندگیتون چقدر گنجایش داره.

راه جایگزین دیگه ای ندارید؟ 

به زبون راحته اهدایی . کلی تنش روحی و روانی داره .

اگه خارج بود از اقوام درجه یک میگرفتن کاری ب درست و غلط ندارم حداقل تو رحم خودت بزرگش میکنی

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
2810