2777
2789
عنوان

شوهرم بهم چیپس نداد منم بهش خوراکی ندم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 87 پست
هزار بار فهموندم نمیفهمه اصلا خوشم نمیاد مامانم چیزی بخره چون شوهرن همشو نیخوره یا میدا خانوادش به م ...

خیلی رفتار خودخواهانه و بچگانه ای هست 

معمولا مرد ها با محبت و صحبت کردن راحت تر میشه یه موضوع رو حالیشون کرد حالا همسرتون متوجه نمیشه کاریش نمیشه کرد ولی مشخصه که فقط تو فکر خودشه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چقدر خسیس و نخوردس

آره خیلی  

تو نامزدی اینطور نبودا 

البته من روم نمیشد زیاد بخورم بیشتر مال منو هم اون میخورد 

اون روز به من میگفت تو خیلی شکمویی همه چیو تموم میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی تو نامزدی اینطور نبودا البته من روم نمیشد زیاد بخورم بیشتر مال منو هم اون میخورد اون روز ب ...

بهش بگو چقدر نخورده و تنگ نظر هستی دیگه ی لقمه غذا و چارتا خوراکی چیه روت میشه دهنتو باز کنی دربارش بگی مثلا مردی اه

عزیزم من درکتون میکنم اینجا همه گفتن بچه اید و فلان ولی در واقع همسرتون خسیسه و به شما روا نداره پس ...

آره همینطوره باز یه چیزی مجبورم بهش بدم پفلایی چیزی بقیشو نگه میدارم واسه خودم 

گاهی به زور میگیرم ولی نمیده حیا نداره تو کارتش چند صد میلیون پول داره 

رفتیم واسه من کتاب بگیریم ۷۰۰ شد 

انقدر عصبی شد دیگه بقیه خریدامو نخرید 

2805
بهش بگو چقدر نخورده و تنگ نظر هستی دیگه ی لقمه غذا و چارتا خوراکی چیه روت میشه دهنتو باز کنی دربارش ...

خیلی گشنس شکم آورده 

کاش نباشه چیه این آبرو ولسمون نزاشته

حقیقتا منم بودم ناراحت میشدم موضوع چیپس نیست موضوع شععور نداشتشه..

خوراکی هایی ک مادرت میاره رو قایم کن واسه روز ب روز خودت چشمش کور اگه هوس کرد بره ب مامانش بگه براش بخره

آره همینطوره باز یه چیزی مجبورم بهش بدم پفلایی چیزی بقیشو نگه میدارم واسه خودم گاهی به زور میگیرم ول ...

میگم نزدیک تون سوپری چیزی نیست خودتون برید خرید؟ 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نمیخره یکی دوبار خوراکی خواستم چند روز بعد میگرفت دعوا هم میکرد مگه اینکه جایی باشیم بیرونی چیزی بست ...

چه عجیب. خیلی صبوری واقعا من بودم می زدم به سیم آخر اگر بخوام سر مسائل بی ارزش دعوا کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

2810