2777
2789
عنوان

شوهرم بهم چیپس نداد منم بهش خوراکی ندم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 87 پست

همین یک ساعت پیش همسرم خواست بره بیرون یک کیک بود بازش کرد نصفشو خورد نصف دیگشو گذاشت برا من رو میز که پاشدم از خواب بخورم 

واقعا این بچه بازیا چیه اسی لج و لجبازی تو زندگی اصلا خوب نیست هم کار همسرت زشت بوده هم کاری که میخای تو انجام بدی این چیزا رو هم اگه بلد نیست بهش یاد بده تا بار بعدی اینجوری نشه حالا اگه یه تعارف هم به تو بزنه احترام خودش رو تو جمع بهت نشون داده مگه چیزی ازش کم میشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الان بلیعده میشید به این جرم که کم سن هستید ؛ موضوع موضوع بچگانه ای بنظر میاد ولی خیلی چیزا رو آشکار ...

دقیقا همینطوره 

آخه مشکل از اونه نه من توقع داشتم یه تعارفی بزنه حداقل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید کارتون بچگانه به نظر برسه ولی به نظر من آره بهش ندید وقتی اینقدر تک خور تشریف داره همسرتونبعدشم ...

آره میخوام حداقل به خودش بیاد عوضی 

اون روز رفته بیرون رفیقشو مهمون کرده چلو کباب خوردن الکی اومده خونه میگه اون منو مهمون کرد یدونه هم واسه من نگرفته

کلی میوه و... خریدن خوردن آخرش یدونه موز واسه من آورد 

میوه دیگه هم خریده بود همش دوتا به من داد بقیشو برد واسه مامانش 

موزو هم دلش نیومد بده همس میگفت بخور منم میگفتم نمیخورم بعد میگفت نصف نصف بعد گفت نخور خودش خورد 

در این حده ها

به خانوادش که اصلا نمیخوام بدم

2805
من که پولی ندارم شوهرمم زورش میاد به این چیزا پول بده

بهش بگو همونجور که تو قسمت خودرنش خیلی حرفه‌ای هستی و به کسی رحم نمی کنی همونجور هم براش خرج کن.

اینقدر خانواده هاتون این چیزارو براتون خریدن و آوردن بد عادت شدین دیگه میگین هرکس خانواده خودش براش بیاره انگار مدرسه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

همین یک ساعت پیش همسرم خواست بره بیرون یک کیک بود بازش کرد نصفشو خورد نصف دیگشو گذاشت برا من رو میز ...

هزار بار فهموندم نمیفهمه 

اصلا خوشم نمیاد مامانم چیزی بخره چون شوهرن همشو نیخوره یا میدا خانوادش به من چیزی نمیمونه

اون موقع آجیل خریده بود همشو شوهرم خورد میریخت جیبش میبرد سرکار یا خونه یه کاسه برمیداشت به من میگفت برو دنبال کارت مثلا زود باش سفره رو باز کن تا من بیام تموم میکرد 

آره میخوام حداقل به خودش بیاد عوضی اون روز رفته بیرون رفیقشو مهمون کرده چلو کباب خوردن الکی اومده خو ...

عزیزم من درکتون میکنم اینجا همه گفتن بچه اید و فلان ولی در واقع همسرتون خسیسه و به شما روا نداره پس شما چرا بهش روا داشته باشید؟ تا آخرین دونه آخر خوراکی ها رو که مادر گلتون زحمت کشیده آورده با لذت و تنهایی میل کنید و لذتش رو ببرید ظاهرا شوهرتون به شکمش سختی نمیده فقط دلش نمیاد برای شما هم بهره

بخدا عزیزم خواهرانه میگم اولویتت فقط خودت باشه و بس... مادر مرحوم من یه عمر نخورد نپوشید نگشت خرج نکرد که بابام تو مردم سری تو سرا داشته باشه ولی آخرش پدرم قدر ندونست و حتی دلش نیومد خرج بیمارستان و دوا درمون مادرم رو بده و خانواده مادریم هزینه درمانی مادرم رو تقبل کردن...شما اینجور نباش به خودت برس خوب بخورید که خوراکتون خوب نباشه پس فردا هزارتا مرض خدایی نکرده مبتلا نشید خوب بپوشید و بگردید حتی اگه لازم شد به زور ازش پول بگیرید چون وظیفه داره خرج کنه تو رو خدا به خودتون فقط بها بدید 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بهش بگو همونجور که تو قسمت خودرنش خیلی حرفه‌ای هستی و به کسی رحم نمی کنی همونجور هم براش خرج کن.اینق ...

نمیخره یکی دوبار خوراکی خواستم چند روز بعد میگرفت دعوا هم میکرد 

مگه اینکه جایی باشیم بیرونی چیزی بستنی چیزی بخره خونه بگم بدش میاد 

آره واسم عجیب بود 

همین دیروز مادرشوهرم گفت نوه هام واسشون چیپس خریدم  این یکی برمیداشت اون یکی هم یکی برمیداشت

خواهرشوهرم با ختده و خوشی گفت منم واسه داداشم گرفتم اما اون به کسی نمیده 

نمیدونم از اول همینطور بوده

2810