2777
2789
عنوان

پسرم 35 ساله است خلقش تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با من هستید ؟؟؟.

فهمیدم فیکِ 

بعد از نجلا که اومد گفت همه چیز دروغ بوده یه حال افسرده ای دارم😕😕😕😕

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
😬😕بابا از کل ایران خداحافظی کردی چطور شد ترکید حتما گنجایش این حجم از خداحافظی رو نداشت کهترکید

نه ظاهرا صفحه ۵۰ یکی از پسرا سایت اومد دعوا درست کرد تاپییک ترکید و مراسم خدافظی ناتموم موند 🤣🤣

جدای از شوخی خیلی کم تر میام دیگه

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

فهمیدم فیکِ بعد از نجلا که اومد گفت همه چیز دروغ بوده یه حال افسرده ای دارم😕😕😕😕

اون خانم که شوهرشون زن دوم گرفته بود؟؟؟ از اول مشخص نبود فیکه؟؟؟ به نظر من که تابلو بود با هدف بازدید گرفتن .

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

نه ظاهرا صفحه ۵۰ یکی از پسرا سایت اومد دعوا درست کرد تاپییک ترکید و مراسم خدافظی ناتموم موند 🤣🤣جدا ...

هرجا هستید موفق باشید 

خواستم یکم شوخی کنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اون خانم که شوهرشون زن دوم گرفته بود؟؟؟ از اول مشخص نبود فیکه؟؟؟ به نظر من که تابلو بود با هدف بازدی ...

😢😢😢😢😢

من چقدر حرص خوردم نذر کردم 😕😕😕😕

تو رو خدا توضیح بده نمیفهمم یعنی چی

هیچی .موفق باشید ،فقط چرا تاپیک هاتون اینقدر متناقضه

چون تاپیک میزنه ومیره خودشفقط ی دوتاکامنت میزاره😂

خب چرا میزنه اصلا😬کلا شخصیت عجیبی