2777
2789
عنوان

داداش بزرگم میگ حسابداری خوندن برات تو این سن 27 هستم جالب نبس بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 42 پست

عزیزم منم حسابداری خوندم بیکارم دیگه سنم هم بالا رفته  برای ارشد میخواستم آزمون بدم کلی کتاب خریدم اما پشیمونم، اگه شرایطشو داری کنکوربخون

از اولش از رشته ام بدم میومد   تو گروههای حسابداریم  بیا ببین چقدر باهوش و زرنگ اند اما اکثرا بیکار 

کاش برای کنکور میخوندم  با اینکه ۳۵ سالمه

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم در خصوص تاپیکت راهنمایی کردم میگی سهمیه هست همه جا همینهاینطوری بخوای فکر کنی همیشه ن استخدام شد ...

ببین همه جا سهمیه هس ولی ی وقتی تو شهرت نیرو محدوده خب همونم در حد یکی دوتا نهایت سه تا

ولی کنکور اگ سهمیه هس ظرفیت ازاد برا بچه هلی معمولی خوبه و حتی شهرای دیگم میتونی بزنی

در کنار لیسانست دوره های معتبر شرکت کن آپدیت شدن تو همه مشاغل واجبه

متوجه تاپیک نشدی حرفم اینه داداشم میگ بشین کنکور تجربی بخون

اگ بعدا کار خواستی دوره های حسابداری سه ماهه هس بزو و تجربشو کسب کن ولی بدرد تحصیل نمیخوره اک هدفت ارگان دولتیه

ببین همه جا سهمیه هس ولی ی وقتی تو شهرت نیرو محدوده خب همونم در حد یکی دوتا نهایت سه تاولی کنکور اگ ...

الان میخوای دوباره بخونی کنکور بدی؟چی میخوای بخونی؟

و یه سوال دلیل اینکه ۲۷سالته تازه میخوای شروع کنی چیه؟احساس میکنم خانوادت بخاطر سنت میگن

متوجه تاپیک نشدی حرفم اینه داداشم میگ بشین کنکور تجربی بخوناگ بعدا کار خواستی دوره های حسابداری سه م ...

خب عزیز من کنکور چی میخوای بدی؟

چرا انقدر با وسواس انتخاب میکنی که تازه ترم اولی؟

الان میخوای دوباره بخونی کنکور بدی؟چی میخوای بخونی؟و یه سوال دلیل اینکه ۲۷سالته تازه میخوای شروع کنی ...

تجربی داداشم میگ پرستاریم قبول شی ایندش از این تضمین تره گرچع من اگ بخونم مث خر میخونم 

متوجه تاپیک نشدی حرفم اینه داداشم میگ بشین کنکور تجربی بخوناگ بعدا کار خواستی دوره های حسابداری سه م ...

تو همین سایت یه خانمی بود  متاهل دانشجو دکتری عمران  اما انصراف داد و کنکور تجربی شرکت پزشکی قبول شد دقیقا هم سن شما بودش  اینم برای انگیزه

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
تجربی داداشم میگ پرستاریم قبول شی ایندش از این تضمین تره گرچع من اگ بخونم مث خر میخونم

عزیزم تجربی که میگی پرستار بشی شیفت کاریش زیاده 

حقوقش هم بیست ملیون نمی‌رسه 

بازم دوست داری بری؟

تو همین سایت یه خانمی بود متاهل دانشجو دکتری عمران اما انصراف داد و کنکور تجربی شرکت پزشکی قبول شد ...

وای خدا موندم یکی میگ سنت زیاده یکی میگ برو مهارت 

یکی میگ برو دنبال درامد ازتو گذشته

2810