2777
2789
عنوان

داداش بزرگم میگ حسابداری خوندن برات تو این سن 27 هستم جالب نبس بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست
عزیزم تجربی که میگی پرستار بشی شیفت کاریش زیاده حقوقش هم بیست ملیون نمی‌رسه بازم دوست داری بری؟

داداشم کفشو گفت ک حداقل از این بهتره گرچ من قبول بشم شده شهریه پرداز هم میارم اک بخونم و خدا اول بم کمک کنه پایمم خوبه زیاد از درس دور نشدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کمال گرایی نیس این ی واقعیته تو کشور

واقعیت باشه درست

تو اول باید مسیر خودت معلوم کنی

هنوز تو انتخاب مسیر بر حسب نظر بقیه عمل میکنی

بقیه مشورت میدن تصمیم باید با خودت باشه 

شاید تجربی خوندی وسط راه کم آوردی همین حسابداری هم پرید از دستت

واقعیت باشه درستتو اول باید مسیر خودت معلوم کنیهنوز تو انتخاب مسیر بر حسب نظر بقیه عمل میکنیبقیه مشو ...

شایدم ناموفق نبودی رفتی جلو

دوروی سکه رو ببین

ببین چی به دست میاری چی از دست میدی

وای خدا موندم یکی میگ سنت زیاده یکی میگ برو مهارت یکی میگ برو دنبال درامد ازتو گذشته

ا

استخدامی بانک  حداکثر ۳۰ سال هستش 

داخل تلگرام سرچ کن داوطلبان ارشد حسابداری

میتونی از بچه ها بیشتر سوال بپرسی  من خودم دنبال کار نرفتم  یه شهرستان کوچیک زندگی میکنم اصلا کار نداره

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...