2777
2789
عنوان

ازدواج

441 بازدید | 55 پست

چجوری میشه ی دختر تو سن ۲۷ سالگی با شرایط خوب با ظاهر خوب با تحصیلات خوب با شغل خوب  حتی ی پیشنهادم برای ازدواج یا آشنایی نداره 

شاغلم 

تو اجتماعم 

همه جا هم میرم 

کلاس های مختلف

ولی اصن هیچ پیشنهادی ندارم 

لطفا از پایین بودن سن یا اینکه زوده صحبتی نکنید

دخترای کوچیکتر از من تو سن ۲۱_۲۲ دارن ازدواج میکنن یا بچه دارن 

دوستا و همسنای خودمم همه ازدواج کردن و بچه دارن 

پس نه زوده نه سنم کمه 

منم حقم زندگی کردن دارم 

منم دلم ی ازدواج خوب میخاد

خیلی دلم میخاد یکیو داشته باشم که باهاش برم بیرون 

آخه چقدر دیگ باید تنهایی برم بیرون

ی وقتا فکر میکنم شاید هیچوقت نتونم ازدواج کنم🥺🙁😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به خاطر همین خیلی دوست دارم تو همین ۲۰ سالگی نامزادی بشم 

میگن شوهر همیشه هست 

به خدا نیست 

یعنی هستااا ولی شوهر خوب نیست 

من الان بهترین خواستگار ها رو خانواده ام رد میکنن بدون اینکه از من بپرسن نظر تو چیه 

2805
منم به خاطر همین خیلی دوست دارم تو همین ۲۰ سالگی نامزادی بشم میگن شوهر همیشه هست به خدا نیست یعنی هس ...

واقعا نمیدونم خانوادت چه فکری میکنن 

اگ ۱۶ سالت بود میشه ی جوری هضمش کرد ولی الان ۲۰ سالته دیگ 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
واقعا نمیدونم خانوادت چه فکری میکنن اگ ۱۶ سالت بود میشه ی جوری هضمش کرد ولی الان ۲۰ سالته دیگ

بابام میگه یه دونه دختر دارم می‌خوام یه جای خوب بره 

یا کلا ازدواج نکنه 

نمی‌دونم چرا بابام فکر می‌کنه اگر سنم بره بالا موقعیت هام بهتر میشه 

😑

عشقم سوره احزاب رو تا چهل روز بخون ذکر یا لطیف رو هر روز ۱۲۹ بار بگو چله ذکر یونسیه رو بردار روزی ۴۰۰ بار شبا هم بالای سرت سوره بقره رو بذار بخونه قبلش هم ۱۰ تا آیت الکرسی با چهار قل رو بخون ب شکل دایره دور خودتت فوت کن انشالله ک درست میشه فقط یکم صبرکن دلم روشنه بع از عید ازدواج میکنی مطمئنم انشالله تاپیک ازدواجت هم بزنی خوشحالمون کنی ولی این کارایی رو گفتم انجام بده حتمان من نتیجه گرفتم😘

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

واقعا نمیدونم خانوادت چه فکری میکنن اگ ۱۶ سالت بود میشه ی جوری هضمش کرد ولی الان ۲۰ سالته دیگ

بع خدا همون ۱۶ سالگی ام نباید رد کرد مورد خوب خوبه دیگه شتر دم خونه آدم یه بار میخوابه

🖤

2810