2777
2789
عنوان

انصراف از ارشد دانشگاه شریف 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
دانشگاه شریف دانشگاه تاپ ایرانهخیلی حیفه اگر انصراف بدیهرطور شده تمومش کنمیدونی چقدر واسه مهاجرت و م ...

از لحاظ روحی هم داغونم اون قدر خر خون نبودم که خیلی  سختمه 😭😭😭کوچیک ترین چیزارو هم بلد نیستم 

اگه میخواستی ازمون استخدامی بدی که دیگه نباید دانشگاه شریف رو انتخاب می کردی یک دانشگاه معمولی می رف ...

خیلی اشتباه کردم حالا همه هم میگن برو ولی اینجور که پیش میره خودشون اخراجم میکنن😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ روحی هم داغونم اون قدر خر خون نبودم که خیلی سختمه 😭😭😭کوچیک ترین چیزارو هم بلد نیستم

چطوری قبول شدید شریف پس؟

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

پس حق داری عزیزم رشته خیلی سختیه .تا اونجا که میتونی ادامه بده ولی اگه یک درصد متوجه شدی درس خوندنت ...

😭😭😭😭دلمم می خواد ارشد بخونم اینکه همه میگن دانشگاهت حیفه داغونم میکنه کاش  رشته ی دیگه ای امتحان داده بودم 

میشه تاپیکاخرمو گزارش بزنید توروخدا. لایکم کن زدی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

😭😭😭😭دلمم می خواد ارشد بخونم اینکه همه میگن دانشگاهت حیفه داغونم میکنه کاش رشته ی دیگه ای امتحان ...

عزیزم فیزیک کار نداره چ شریف ۰ دانشگاه آزاد

برا استخدامی آپ بخونی بهتره 

شریف واقعا سخته 

یکی بود ارشد شریف انصراف داد رفت شهید بهشتی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810